Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vágyom gazdag férfire, de már egyre zavaróbb, hogy a párom nem elég lehetős. Külső szemlélő mit tanácsol?
Nem akarom, hogy emiatt legyen vége a kapcsolatunknak, de zavar most már, hogy lassan 3 éve vagyunk együtt és a plusz kiadásokat én fizetem. Nyáron el akarok menni a párommal Mallorcara, kb 700.000 lenne kettőnknek neki meg nem férne bele 50.000 felett. Megtehetném, hogy fizetem az ő részét, de nem akarok, lassan akarok egy saját lakást hitel nélkül, össze is jönne jövőre, de kajak egy rakás pénz elmegy rá. Nem rosszból írom, mert nagyon szeretjük egymást, de pl. heti 2x mozizunk amit én fizetek, kajával együtt, wellnessezni megyünk havi min. 1x, azt is én állom. Külföldre redszeresen utazunk Európán belül, amit szintén én állok.
Én ezekre a programokra vele(!) vágyom, ezért fizetem az ő részét is, rajta pedig azt látom, hogy rosszul érzi magát, kevesebbet/olcsóbb kaját eszik, vacsi ellé nem iszik semmit, szóval feszélyezi. De egyre jobban idegesít, hogy csomó dolgot nem tudok megtenni, mert ő nem teheti meg, pedig vágyom rá.
Mindketten 23 évesek vagyunk.
csomó dolgot ne akarj megtenni, elkényeztetett viselkedésnek tartom és olcsóbb mulatságokkal nem tudjátok eltölteni az időtök?
Én sajnálom szegény barátodat, annál nincs rosszabb amikor egy férfi önbecsülését összetörik :/ 23 éves vagy, szüleid csomót segítenek neked ergo nem te fizeted, hanem a szüleid (bocsi, ha tévedek, de 25 év alatt ritkán jön össze 700k úgy egy nyaralásra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!