Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném barátnőmet elvinni egy romantikus és élmenyekben gazdag nyaralásra. Milyen helyeket, városokat ajánlotok ehhez belföldön?
Kb 5 napra terveztem, viszonylag olcsó de nem lerobbant szállásra gondoltam nyilván. A főzést én intézném, tehát ezt sem kell a szállástől elvárni. 18 évesek vagyunk, lazítós, fürdőzős nyaralást gondoltam, kultúrális illetve egyéb aktívabb programokkal egybekötve.
Milyen várost, illetve programlehetőségeket javasoltok ehhez? Amivel felejthetetlenné tehetném az első közös nyaralásunkat, izgalmas és ugyanakkor feltöltő jellegű, továbbá nem esik túl egy ~ 30 ezres kereten?
nézelődj itt, de sztem a napi 3.000 huf az meredek lesz
Hévíz - Keszthely környéke eléggé romantikus tud lenni. Kis fürdés a tóban, majd megnézhetitek a Festetics Kastélyt. De el tudok menni bringázni, túrázni, segwayezni.
Viszont 5 napos nyaralást elég nehéz kihozni 30ezer forintból... szerintem ez nagyjából a szállásra lesz elég (bárhova is mentek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!