Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyek rá jó benyomást azok után, hogy szerinte tönkretettem a gyereke jövőjét?
A barátommal végzősként jöttünk össze, 4 év szenvedés és szerencsétlenkedés után.
Ő félig svéd (az anyukája ott is él) és amíg én nem jöttem a képbe, az volt a terv, hogy ott fog továbbtanulni. Csak aztán úgy döntött (a beleszólásom nélkül, nem mondtam neki semmit), hogy inkább Pesten tanul tovább, ahogy én is.
Az anyukájának és az ottani nagyszüleinek ez nem annyira tetszett, megkaptam, hogy kihasználom a pénze miatt, nem szeretem és hogy tönkretettem a jövőjét azzal, hogy magamhoz láncoltam.
Aztán most Karácsonykor is úgy volt, hogy a barátom ott lesz végig, de aztán összevesztek és itt maradt. Ezért is én voltam a hibás, mert én hisztiztem ki, hogy ne menjen.
Most az anyukája Magyarországra jön pár napra és a barátom szeretné, ha megismerkednénk. De tartok tőle és szerintem jogosan.
Fogalmam sincs, hogy kellene rá úgy jó benyomást tennem, amikor már gyűlöl...
Azt tudom, hogy nagyon gazdag családból való, eléggé fenn hordja az orrát.
Hogy sikerült a találkozó? Én csak azt nem értem hogy írhatsz ilyet ha szeretsz valakit: "A barátommal végzősként jöttünk össze, 4 év szenvedés és szerencsétlenkedés után. "
Ha már ennyire szenvedve és szerencsétlenül indult ahogy állítod és ennyire negatívan állsz az egészhez akkor hogyhogy még együtt vagytok? Tényleg kínszenvedés neked? A kérdésedből a negativitás és az unottság árad. A családi problémák meg gyakoriak, de attól még a párod szerethet ha ennyi mindent megtett érted. Te ennek ellenére egy pozitív szót sem mondtál róla. Hidd el még egy anyóst is lehet kezelni, ettől sokkal rosszabb szituációk szoktak lenni, de a te hozzáállásod nem a legjobb ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!