Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Be fog mutatni a barátainak, hogy tegyek rájuk jó benyomást?
Figyelt kérdés
A legjobb barátjait ismerem már, nekik bemutatott már, de akkor nem töltöttem velük sok időt, most viszont ott lesz egyhelyen nagyjából az összes haverja, kb senkit se ismerek, és ez ilyen buli lesz végülis... az pedig már egy jól összeszokott társaság, ők nyilván jól el lesznek együtt.
Alapból én minden társaságba könnyen be szoktam illeszkedni, mindig azt szokták hinni ott az embereket, hogy a többieknek már ezeréves cimborája vagyok (pedig akkor beszéltünk először :D), de nem tudom, ezt az énemet kicsit félek bevetni, van hogy ez már néha sok.
Hogy kezdjem a dolgot? Na meg nekik számít a véleményük, máskor úgy vagyok vele, hogy nincs vesztenivalóm.
2013. jún. 10. 00:04
1/2 anonim válasza:
A lényeg, hogy ne erőlködj, mert a ló túloldalán landolhatsz. Inkább legyél visszafogottabb, de természetes, minthogy erőltetett kérdéseket nyomjál be. Add magad, röhögj velük, kérdezd meg, milyen piákat isznak, mit szeretnek a buliban stb. :D
2/2 anonim válasza:
És kommunikálj velük! Ha meg akarod kedveltetni magad velük, akkor beszélgess. Egyébként az első jól leírta:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!