Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek erről? A barátom azért szakított velem, mert nem vagyok bulizós, és nem tetszettem a barátainak.
Figyelt kérdés
2013. máj. 29. 18:20
1/9 anonim válasza:
Az a véleményem erről hogy L E S Z A R O M.
2/9 anonim válasza:
szerintem igaza van,nem illetek össze,itt csak azt nem értem mi a francnak kellett akkor eleve összejönni 2 olyan embernek akik nem illenek össze? mert ez már elsö beszélgetésre ki kellet derüljön!
3/9 anonim válasza:
Az a véleményem, hogyha emiatt szakított veled, akkor sosem szeretett igazán. Ha pedig így van, akkor nem veszítettél vele semmit, majd lesz olyan, aki szeretni fog téged.
4/9 anonim válasza:
az ilyenre csak annyit tudok mondani hogy egy $eggfej !
5/9 anonim válasza:
Miért? Partiba akar dobni? Akkor érthetö.
6/9 anonim válasza:
az a véleményem hogy értelen és jobb neked nélküle, mivel a szerelem nem ilyen.
7/9 A kérdező kommentje:
2 hónapig jártunk. Már a kapcsolatunk elején tudta hogy nem vagyok egy nagy bulizós. De amióta találkoztunk a barátaival nem is jelentkezett, és a telefont se vette fel.
2013. máj. 29. 18:33
8/9 anonim válasza:
nem kár érte. keress egy intelligens srácot, aki magának keres párt, nem a haverjainak. 20l
9/9 anonim válasza:
Pff.. tényleg léteznek ilyen hülyék?? :O
Ne sajnáld, csak jobbat fogsz nála találni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!