Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem dícsér engem a párom? A barátainak dícsér, szépeket mond rólam, hogy milyen csinos vagyok stb. A szemembe miért nem mondja?
Mindent megteszek azért, hogy kedves dolgokat mondjon, megdícsérjen, de hiába, soha nem teszi, legalábbis nekem nem.
A barátaitól hallom, hogy nekik sok pozitív dolgot mond,mesél rólam, de nekem mégsem mondja. Azt mondja, ő nem ilyen alkat.
Új ruhákat vásároltam, új sminket, frizurát próbáltam ki, a barátaim mindig megdícsérnek, hogy milyen csinos vagyok, meg hasonlók, idegenek is sokszor bókolnak nekem. Nincs gond a külsőmmel, de mégis, várok valami visszajelzést, hogy jó-e a ruhám, passzol-e a személyiségemhez,jól áll-e a frizura nekem, szépnek tart-e, jól esne attól hallani, akit a legjobban szeretek.
Párszor kértem, hogy mondja, mit szeretne rajtam látni, hogy tetszenék neki jobban, szeretnék a kedvében járni, de nem mond semmit azóta sem. :(
Azt hittem,hogy ezt a kérdést én írtam ki :O
Nagyon durva,ezt én is írhattam volna.
Ugyanez van velem is :S
Nem mondja ki, de igen, féltékeny.
Néha arra gondolok, hogy azért teszi, hogy nehogy túl nagy önbizalmam legyen és lecseréljem, vagy ilyesmi. Sokan szeretnének velem összejönni és szerintem frusztrálja, vagy rosszul esik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!