Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem dícsér engem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem dícsér engem a párom? A barátainak dícsér, szépeket mond rólam, hogy milyen csinos vagyok stb. A szemembe miért nem mondja?

Figyelt kérdés

Mindent megteszek azért, hogy kedves dolgokat mondjon, megdícsérjen, de hiába, soha nem teszi, legalábbis nekem nem.

A barátaitól hallom, hogy nekik sok pozitív dolgot mond,mesél rólam, de nekem mégsem mondja. Azt mondja, ő nem ilyen alkat.

Új ruhákat vásároltam, új sminket, frizurát próbáltam ki, a barátaim mindig megdícsérnek, hogy milyen csinos vagyok, meg hasonlók, idegenek is sokszor bókolnak nekem. Nincs gond a külsőmmel, de mégis, várok valami visszajelzést, hogy jó-e a ruhám, passzol-e a személyiségemhez,jól áll-e a frizura nekem, szépnek tart-e, jól esne attól hallani, akit a legjobban szeretek.

Párszor kértem, hogy mondja, mit szeretne rajtam látni, hogy tetszenék neki jobban, szeretnék a kedvében járni, de nem mond semmit azóta sem. :(

2013. jan. 26. 19:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

az hosszú idő, de az elején dicsért? csak elkényelmesedett?

pedig a kapcsolatért tenni kell, és jelezni meg próbáltad neki, új ruhákkal, frizurával az igényed, ha ebből nem ért, akkor szóból talán, mert senki nem gondolatolvasó

beszéld meg vele, h erre rá mehet a kapcsolatotok, ha nem figyel rád

jó persze, az nem olyan, ha kérésre mond v tesz valamit, de mond neki, ha úgy látja, úgy érzi csinos vagy, akkor éppen mondja is ki neked, így nem annyira erőltetett, és akkor puszilgasd meg, h lássa díjazod

2013. jan. 26. 20:23
 12/13 ASOT ***** válasza:

Jah Ursulának igaza van 1 próbát megér.

Azonnal nem szabad feladni, de amúgy ahogy írod szinte minden jó minden klappol csak ez nem.

Csakhát ahogy az ördög az apró betűben rejlik, úgy minden belülről a kicsiből kezd el felnőni.

De hajrá :)

2013. jan. 26. 20:28
 13/13 A kérdező kommentje:

Igen. A kapcsolatunk elején megdícsért néha. Havontas egyszer.

Soha nem vitte túlzásba a dolgot. Jó, vannak ilyen pasik.

Én attól félek, hogy már nem tetszem neki annyira? Vagy mi lehet a probléma? Minden áron magamban keresem a hibát, pedig másoknak tetszem, mindig változtatok valamit, hogy ne legyek unalmas neki, kényesen ügyelek erre. :S

2013. jan. 26. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!