Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem dícsér engem a párom? A barátainak dícsér, szépeket mond rólam, hogy milyen csinos vagyok stb. A szemembe miért nem mondja?
Mindent megteszek azért, hogy kedves dolgokat mondjon, megdícsérjen, de hiába, soha nem teszi, legalábbis nekem nem.
A barátaitól hallom, hogy nekik sok pozitív dolgot mond,mesél rólam, de nekem mégsem mondja. Azt mondja, ő nem ilyen alkat.
Új ruhákat vásároltam, új sminket, frizurát próbáltam ki, a barátaim mindig megdícsérnek, hogy milyen csinos vagyok, meg hasonlók, idegenek is sokszor bókolnak nekem. Nincs gond a külsőmmel, de mégis, várok valami visszajelzést, hogy jó-e a ruhám, passzol-e a személyiségemhez,jól áll-e a frizura nekem, szépnek tart-e, jól esne attól hallani, akit a legjobban szeretek.
Párszor kértem, hogy mondja, mit szeretne rajtam látni, hogy tetszenék neki jobban, szeretnék a kedvében járni, de nem mond semmit azóta sem. :(
az hosszú idő, de az elején dicsért? csak elkényelmesedett?
pedig a kapcsolatért tenni kell, és jelezni meg próbáltad neki, új ruhákkal, frizurával az igényed, ha ebből nem ért, akkor szóból talán, mert senki nem gondolatolvasó
beszéld meg vele, h erre rá mehet a kapcsolatotok, ha nem figyel rád
jó persze, az nem olyan, ha kérésre mond v tesz valamit, de mond neki, ha úgy látja, úgy érzi csinos vagy, akkor éppen mondja is ki neked, így nem annyira erőltetett, és akkor puszilgasd meg, h lássa díjazod
Jah Ursulának igaza van 1 próbát megér.
Azonnal nem szabad feladni, de amúgy ahogy írod szinte minden jó minden klappol csak ez nem.
Csakhát ahogy az ördög az apró betűben rejlik, úgy minden belülről a kicsiből kezd el felnőni.
De hajrá :)
Igen. A kapcsolatunk elején megdícsért néha. Havontas egyszer.
Soha nem vitte túlzásba a dolgot. Jó, vannak ilyen pasik.
Én attól félek, hogy már nem tetszem neki annyira? Vagy mi lehet a probléma? Minden áron magamban keresem a hibát, pedig másoknak tetszem, mindig változtatok valamit, hogy ne legyek unalmas neki, kényesen ügyelek erre. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!