Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék szép, csinos jó nő?
A külsőm teljesen átlagos,sajnos nem nagyon keltem fel senki figyelmét.Tudnátok tanácsot adni hogyan lehetnék bájosabb,szemre valóbb anélkül,hogy kelletném és játszanám magam? A kisugárzásom,hogyan lehetne erőteljesebb?
Köszönöm az értelmes(nem trágár illetve primitív) válaszokat.
hát képet nem szeretnék küldeni...
úgy általánosságban kellenének tanácsok.
Kozmetikus, fodrász és divatos ruhák...
Szükség esetén egy enyhe halvány smink, nem túl erőteljes vonalakkal és színekkel...
Kondizz egy jo(bb) testert, az eleg sokat vet a latba, akkor is ha az arcod atlagos.
Arcodra ott a smink, azzal is sokat lehet javitani, kiegeszitve egy jo frizuraval.
Oltozkodeshez pedig...nezegess fashion blogokat es masold le, ami tetszik es ugy gondolod, hogy passzol hozzad. A stilusvaltast sztem lassan lepesenkent kell megtenni, igy nem erzed magad "idegenul" vagy kellemetlenul az uj kulsodben, mert fokozatosan hozzaszoksz. A hibakat is sokkal konyebb korrigalni igy, raadasul a kornyezeted fele se tunik olyan eroltetettnek.
Izlessel sztem lehetsz jo nö. Kisugarzasod csak ugy lehet erosebb ha teljesen bizol magadban. Ezt masok is fogjak erezni rajtad.
De az a kisugarzas amire szerintem te gondoltal -tulajdonkeppen noi "sarm"- az van valakiben vagy nincs. Nem erdemes megjatszani, vagy eroltetni mert eszreveheto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!