Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék szép, csinos jó nő?
A külsőm teljesen átlagos,sajnos nem nagyon keltem fel senki figyelmét.Tudnátok tanácsot adni hogyan lehetnék bájosabb,szemre valóbb anélkül,hogy kelletném és játszanám magam? A kisugárzásom,hogyan lehetne erőteljesebb?
Köszönöm az értelmes(nem trágár illetve primitív) válaszokat.
Hát figyelj, én szerintem hasonló típusba tartozom, mint te... Szép arcom van, barna haj, barna szem, magas vagyok, vékony, alapvetően szerintem eléggé jó alakom van, de az se tökéletes, mert nagyon kis melleim vannak, meg nem is sportolok, csak szerencsés testalkatom van. Szóval ez úgy kb az átlag, nem kéne, hogy népszerű legyek a pasiknál, de mégis az vagyok.
Leírom, hogy én milyen vagyok, hátha ez segíthet!
Smink: alapozó, fekete szemceruza/tus, szempillaspirál. Szóval nem éppen az az agyonsminkelt lány vagyok, de a szemeim általában tetszenek mindenkinek, így én ezt hangsúlyozom. Ha neked pl szép ajkaid vannak, akkor nyilván arra helyezd a hangsúlyt. Mindenkihez lehet találni olyan mindennapi sminket, ami kiemeli az előnyös részeit, és nem igényel nagy sminkelő tehetséget.
Öltözködésre én eléggé nőies vagyok, szeretem a szoknyákat, mindenféle harisnyákat, rövid nadrágot, vagy a nőies felsőket, amin például szép csipke van, vagy van egy kis kivágás a hátán, érdekes a fazonja...stb
Ha hosszú, vékony lábaid vannak, akkor te is bátran válassz rövid szoknyát/nadrágot. Ha alapvetően jó/átlagos alakod van, de inkább a vékony kategóriába tartozol, akkor vegyél fel egészruhákat, akár testhezsimulót, akár olyat, hogy a szoknya része nagy, az mindegy, ezeket imádják a férfiak! Ha szép a dekoltázsod, akkor válassz ízlésesen kivágott felsőt...stb, szóval itt is azt hangsúlyozd, ami előnyös rajtad.
Emellett a legfontosabb a kisugárzás szerintem. Én általában, ha megjelenek valahol, egyből megtalálnak a férfiak, odajönnek hozzám, egy társaságban biztos, hogy velem kezdenek el beszélgetni, rám figyelnek fel először,... és tudod miért van ez? Mert alapvetően mosolygós vagyok, vidám, ez azt mutatja mások felé, hogy nyitott személyiség vagy, nem egy megközelíthetetlen valaki... és szerintem ez a legfontosabb pont ilyen szempontból, hogy a pasik jó nőnek gondoljanak, a kisugárzás. Mindenhol vannak nálam ezerszer jobb nők is, elhiheted, akiken látszik, hogy mondjuk egy buli előtt órákig készülődtek, de mégse őket bámulja a többség, mert oké, szép meg minden, de olyan üres az egész... sokkal fontosabb ez, hogy azt lássák rajtad, hogy jól érzed magad és jól el lehet veled szórakozni. Persze ne ess át a másik végletbe, nem kell mindenen ostobán nevetgélni, meg ilyenek... :)
Nyugodtan merj belevinni a beszélgetésekbe egy kis iróniát, vagy játékos beszólásokat (nem szexuális tartalmúra gondolok, bár éppen azt is lehet, de én nem szoktam...), amik oldják a hangulatot. Ha felmerül valamilyen téma, amiről van véleményed, vagy bármilyen személyes élményed azzal kapcsolatban, bátran mondd el, tényleg fontos a nyitottság!
Most kb ezek jutottak eszembe, szerintem kiindulásnak jó lehet! Nálam abszolút beváltak ezek a dolgok, pedig komolyan ne egy ilyen tipikus jó csajnak képzelj el! :)
21L
Köszönöm szépen mindenkinek! :)
11-es sokat segítettél. :D
Hát így hogy nem tudjuk mi a kiindulópont csak nagy vonalakban:
legyen természetes,ápolt HOSSZÚ hajad(ha jól áll) ez már általában fél siker:)
Ha kevés pénzből gazdálkodsz akkor leértékelésekkor lehet olyan jó rucikat vadászni töredékéért,mint ami,hogy az hihetetlen:)
Nem kell a tűsarkút erőltetni minden nap egy topánka is ugyanolyan bájos lehet.
egy kis karkötő,vagy fülbevaló is nagyon csinos:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!