Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy szinte minden szexi, vonzó, csinos alakú, vékony, szép arcú, értelmes 20-on éves lánynak egy izmos, buta, agressszív, kopasz, kigyúrt vagy mackós nagy testű pasija van?
HÁNY.
ILYEN.
KÉRDÉS.
LESZ.
MÉG.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
(tizenkilenc éves leány)
Ez egyszerű mint a 100as szög, az ilyen pasiknak van pénze, méghozzá annyi mint a szemét.
Egyébként hidd el nekem hogy nem is járnál jól azokkal a lányokkal mert többségük olyan hogyha választanom kéne hogy egy seprűnyéllel, vagy egy ilyen nővel ülök le beszélgetni, a seprűnyél magasan nyerne.
Épp annyi van bennük hogy a pénzt kiszimatolják, járnak ők is edzeni hogy szépek legyenek, jók az ágyban, és az ilyen férfiak meg voltaképpen ékszernek tartják őket. Jól mutat mellettük az utcán, meg a társaságban és ennyi.
Vitatnám hogy az értelmes lányok ilyen férfiak társaságát keresnék, ugyanis egyetemista ként jó néhányat ismerek, és egyiknek sem ez a zsánere. Sőt a többségük hasonló korú egyetemista sráccal jár, vagy olyannal aki 20onéves és dolgozik.
Hülyeség hogy ezért nem kellesz mert kedves vagy, azért nem kellesz mert papucs vagy, és ahelyett hogy a saját hibáidat keresgélnéd le kéne engedni a tököd végre a hasad alól és leszólítani pár csajt. A kedvességgel semmi probléma, sőt, csak határozottság, magabiztosság és pozitív kisugárzás kell mellé (ami távolról sem egyenlő az agresszióval). Emellett ha kedves, figyelmes, és előzékeny vagy, akkor simán találsz csajt, csak próbálkozni kell. Az elején marha nehéz, de bele lehet jönni. Biztos lesz hogy elutasítanak, de ha meg se próbálod akkor eleve ellököd magadtól a lehetőséget, és ha összejön 1-2 mindjárt másképp fogod látni a világot :)
A minap találkoztam egy alacsony, vékony sráccal, aki még arcra jól is nézett ki, de teli volt a füle valami színes, műanyag b uziságokkal.
Mondhatnám azt is, hogy testet öltött előttem az egyik ilyen gyk-s srác (nincs barátnőm, alacsony vagyok, vékony vagyok, ronda vagyok, emberszámba se vesznek stb.)
Amúgy eladó. És az a gyűlöket az arcán, hogy "ezt a szemét jó nőt ki kell szolgálnom, aki tuti a kigyúrt/mackós magas pasikra bukik és engem emberszámba se vesz és egyébként is a k. anyját" Pedig kedves voltam, rá is mosolyogtam, megköszöntem a segítségét, mégis lerítt az utálat...
Amíg élek, emlékezni fogok rá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!