Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy szinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy szinte minden szexi, vonzó, csinos alakú, vékony, szép arcú, értelmes 20-on éves lánynak egy izmos, buta, agressszív, kopasz, kigyúrt vagy mackós nagy testű pasija van?

Figyelt kérdés
Én rájöttem, hogy azért nem kellek a saját korosztályomnak, mert nem vagyok agresszív, hanem mindenkivel kedves vagyok és nem is vagánykodok meg én nem is vagyok nagy darab, vékony, alacsony, aranyosnak tartott srác vagyok, aki csak a tini lányoknak jött be eddig, ott is főleg a 14-16 éveseknek.
2013. jan. 13. 19:12
1 2
 11/12 David82 ***** válasza:

#10 válaszadónak üzenem: nagydarab, és ezért nem mer belekötni senki. -Nehogy azt hidd. Ha végigmenne a nyóckeren, mondjuk sötétedés után, lehet összecsinálná magát. Én sovány férfi vagyok, és kötöttek már belém. És tudod mi történt? Semmi. Leszereltem őket. Azért, mert nem félek semmitől. (Az ész néha fontosabb, mint az erő)

A kérdezőnek mondom: Látod, leírtad, hogy mi a problémád. Nem tartod magad túl jónak. Pont ez a probléma. Fogj egy darab papírt, és írj össze 50 pozitív tulajdonságot, hogy mit szeretsz magadban. Ha kész vagy vele, és nincs elég önbizalmad, bármikor előveheted, megnézed, és akkor rájössz, hogy van benned érték. Mert minden emberben van.

A nagydarab kopasz kigyúrt állatokban külső érték van, az erő. Benned belső érték kell, hogy legyen. Ha már nem ideális a külsőd.

2013. jan. 29. 19:49
 12/12 anonim ***** válasza:

Azért ne általánosíts. Honnan tudod arról a ,,nagydarab, kopasz kigyúrt", vagy éppen mackós pasiról első ránézésre, hogy agresszív is. Ismered az összeset, hogy milyen pl. a barátnőjével kettesben, vagy mi? Vagy amit a filmekben látsz abból általánosítasz.

Nos, az én párom is mackós, nagyon is, nálam 2x akkora, és én vagyok 175 centi körül, ő meg 2 m körül. És mégsem agresszív, mondhatni vaj szíve van, és úgy bánik velem, mint egy hercegnővel, odaadóbb, mint azt el tudtam volna képzelni előtte valaha is.

Nem a kinézeten múlik ki milyen személyiség elsősorban, ezt kéne megérteni.

Valószínűleg nem azért nincs barátnőd, mert alacsony és vékony vagy. Egyébként meg én nagyon is sok lányt látok akinek ez jön be/ilyen pasija van.

2015. nov. 10. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!