Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy fiú 2 hét után bemutat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú 2 hét után bemutat a barátainak, mint a barátnőjét és kimondja a "szeretlek" szót, akkor komolyan is gondolja?

Figyelt kérdés
2013. jan. 19. 10:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Szavazz bizalmat neki :)
2013. jan. 19. 10:46
 2/8 anonim ***** válasza:
A haverjai előtt mondta hogy szeret, vagy kettesben? Mert ha a haverjai előtt akkor csak felakar vágni hogy van barátnője , és hogy a többieknek valahogy bizonyítson. Viszont ha kettesben szépen felvezetve akkor nyert ügyed van :)
2013. jan. 19. 11:12
 3/8 A kérdező kommentje:
Kettesben voltunk :)
2013. jan. 19. 11:15
 4/8 anonim válasza:
Ha egy fiú bemutat a barátainak, mint a barátnőd, akkor nyert ügyed van. És ha még szerelmet is vallott, akkor mi is a kérdés. Sok boldogságot.
2013. jan. 19. 12:59
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönjük :) Csak picit sokallom a 8 év korkülönbséget :/
2013. jan. 19. 18:27
 6/8 anonim válasza:
Az már egy másik kérdés, hogy a korkülönbség probléma lesz-e. Láttam már pozitív és negatív példát is.
2013. jan. 20. 11:40
 7/8 anonim ***** válasza:
2 hét után a szeretlek, az eléggé "durva".... ez még nem az az igazi valójában szeretlek, ls csak veled akarom leélni az életemet, ez még csak, az, hogy mondjon valamit, vagy biztos szomorú voltál és azért mondta! de biztos hogy ez még nem őszinte szeretlek volt
2013. jan. 20. 21:26
 8/8 anonim ***** válasza:

szerintem nyilvánvaló hogy szeret.

az én kapcsolatomnak hasonló volt a helyzet. 2 hét után vallott szerelmet ráadásul ő a férfi:)illetve még az első hónap végén bemutatott a haverjainak.

azóta már házasok vagyunk majdnem másfél éve. ebből szerintem egyértelmű hogy komolyan gondolta:)

szerintem nyert ügyed van:)

27/N

2013. márc. 12. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!