Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizgatok egy sráccal, de úgy tűnik, hogy még nem felejtette el a volt barátnőjét. Most mit csináljak? 21/L
Figyelt kérdés
Néhány hete találkozgatok a sráccal, de még semmi nem történt köztünk. Most viszont együtt töltöttük a szilvesztert és ott volt a volt barátnője is. Úgy tűnt, hogy nagyon jó barátok, sőt szerintem a srác még érez iránta valamit. Mondjuk már több, mint egy éve szakítottak, de azért ez kicsit aggasztó. Én most kezdem úgy érezni, hogy tetszik a srác és el tudnék vele képzelni egy kapcsolatot, szóval elég rosszul érintett, hogy egy buliba keveredtem a volt barátnővel és realizáltam ezt az egészet.2013. jan. 2. 06:47
1/3 anonim válasza:
Nálam is hasonló volt a helyzet. Igazából csak arra kellettem volna, hogy elfelejtse a volt barátnőjét... nem tudta túltenni magát és ezért felém sem közeledett úgy, azt mondta még időre van szüksége... de én ígyis rengeteget vártam. Nekem már nagyon rossz volt a szituáció. Aztàn egy hétig nem beszéltünk, majd megbeszèltük, hogy akkor legyünk barátok....
20/N
2/3 anonim válasza:
Velem is előfordult ez, de én össze is jöttem a pasival.... hozzáteszem sajnos. Elvoltunk, de az ex képe mindig ott lebegett kettőnk között, valahogy mindig a képbe került a csaj. Amúgy még érzett valamit a pasi a csaj iránt az én verziómban is. Aztán azt mondtam, hogy hagyjuk az egészet, mert így nem lehet normális kapcsolatot kialakítani, hogy valahogy mindig közbe jön az ex nője. Nem kellett nekem az, hogy azon idegeskedjek, mikor melegednek újra össze a tudtom nélkül.
3/3 A kérdező kommentje:
Ó, hát ez nem jó hír. Akkor jobb, ha nem nagyon élem bele magam ebbe az egészbe. Amúgy látszik a srác viselkedésén, hogy még nincs túl azon a lányon. Nem nagyon érdeklik a nők. Úgy értem, hogy ha a barátnőm nem mutat be minket egymásnak, akkor valószínűleg nem udvarolna magától senkinek. Meg láttam, hogy a buliban is néha "hozzáért" a lányhoz. Úgy értem, hogy megérintette a vállát, meg ilyesmi. Mondjuk nem hinném, hogy újra összejönnek, de akkor sem lenne jó érzés olyannal járni, aki mást szeret.
2013. jan. 2. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!