Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire bocsátható meg, ha egy férfi megveri a barátnőjét dühből, indulatból?
Egyszeri eset volt, és a férfi azonnal szakított a lánnyal, tudva, hogy ez nem fér bele.
Történt már hasonló valakivel (akár fiúval, akár lánnyal)?
Ha megütne egy pasi 110%, hogy többet soha a büdös életben nem látna. Azonnal eltűnhetne az életemből.
Amúgy nem történt még ilyen szerencsére.
Azért ha késsel jönne nekem, nem valószínű hogy széttárnám a kezem...
Rendkívül ritka esetben önvédelemből.
És a férfi volt az, aki szakított??? 0_0
Egyébként megbocsáthatatlan.
Most azt írod, hogy a férfi megütötte a nőt aztán szakított is vele? :) Általában a nők szakítanak ilyenkor.
Velünk előfordult már egyszer. Nagyon hisztiztem és tényleg nem hagytam nyugton a férjem. Elszakadt a cérna nála és kaptam egyet. Szerintem ő jobban meglepődött mint én. Többet nem fordult elő és nem váltam el tőle.
Követte egy beszélgetés, meg még egy aztán túlléptünk rajta. Talán olyan lehetett, amikor a gyerekek feszegetik a határokat a szülőknél, én is ezt csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!