Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, mennyire szeretitek/érzitek szükségét annak, hogy a párotok dicsérjen titeket, és milyen gyakran kell neki ezt tennie?
Figyelt kérdés
A lányokról ugye az a klisé, hogy mondani (meg hát na.. éreztetni, de a mostani kérdés a kimondottakról szól) kell nekik, hogy szeretitek őket. A férfiak - nekem legalábbis úgy tűnik - azt várják el (talán tudat alatt), hogy dicsérjék őket - néha mások előtt is. Mit gondoltok erről, és miben is áll ez a dicsérgetés szerintetek?
22L
2013. jan. 2. 09:50
1/6 anonim válasza:
A magam nevében:igen szeretem ha dícsérnek,persze nem ok nélkül,és úgy hogy azért férfi maradjak!
Pl. ne így! :milyen cuki ez a sapi rajtad!stb.
A férfiasság dícsérete(nem feltétlen szex!)igenis jól esik!
2/6 anonim válasza:
Inkább csak az elégedettség látszódjon ! Ha azt érezted hogy nincs ló jó a szamár is ott a gond.
3/6 A kérdező kommentje:
A dicséret alatt az erő, férfiasság, bátorság kiemelését értettem.
2013. jan. 2. 10:39
4/6 anonim válasza:
Szerintem ezt minden férfi igényli és szereti, minél gyakrabban. Nyilván olyasmit kell dicsérni, amire ő is büszke, pl. hogy milyen jól megszerelt valamit, vagy mennyire jó volt a tegnap esti szex.
5/6 anonim válasza:
Valahogy úgy!
Tudod ,egy férfi legyen férfi,egy nő, nő!A Világ már csak ilyen! Sok sikert (-:!
6/6 Manó1973 válasza:
Olyan hogy KELL nincs illetve nem lehet egy kapcsolatban,a dicséret csak akkor jó ha szívből nem pedig kényszerből születik.Nem ismerek olyan embert akinek ne esne jól ha dicsérik.Tedd úgy hogy érezze amit mondasz az nem klissé hanem úgy is érzed.A gyakoriság pedig tőled függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!