Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Fiuk, fekudtetek mar le ugy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, fekudtetek mar le ugy lannyal h kozben meg a volt baratnotoket szeretitek?

Figyelt kérdés

Tudtatok koncentralni a sexre es oda tudtatok tenni magatokat teljesen?

Szerintetek ha a baratom tobbszor is megtette a lannyal es csak aztan hagyta abba az jelent valamit?Azt mondta rajott h nem ker mas lanybol...

2012. dec. 29. 11:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez lehetséges válasz, de azért légy egy kicsit "bizalmatlanabb" még! Küzdjön meg a bizalomért újra ha már megcsalt.
2012. dec. 29. 12:00
 2/4 anonim ***** válasza:
menjél vissza babázni szépen, jó?!
2012. dec. 29. 12:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, de volt már ilyenben részem. Összejöttem egy pasival, és mikor a szexre került volna sor, akkor nem is volt teljesen kemény, problémák voltak, stb. Nem is élvezett el. Maga az aktus sem volt valami rettenetesen jó. Többet nem is akart velem lefeküdni. Aztán nem sokra rá szakított is, mondván, hogy még nincs túl a volt barátnőjén. Szerintem ha tényleg komoly érzelmeket érez, akkor nem nagyon tudja magát "rendesen odatenni".
2012. dec. 29. 12:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszodat....azt mondta nem erzett semmit iranta csak egyszeruen elkezdett talalkozgatni vele...sajnos nagyon nehez megemeszteni...mert ha ugy lett volna h ram gondol es rossz lett volan akkor nem csinalja meg tobbszor is...szoval kivannia kellett...es ez az ami vegtelenul faj...
2012. dec. 29. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!