Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, megcsalnatok a baratnotoket, ha igazan szeretitek, es jovot terveztek vele?
"mindegyik megdugná a csajt, 10ből 8 meg is teszi"
Sőt, én még anyádat is megdugnám ilyen kijelentés után.
jaj fiuk mit teszitek magatokat? :D
nem a hűségről vagytok híresek, hanem arról,hogy nem tudtok parancsolni a farkatoknak
Nem mindenki van tisztában a szeretet fogalmával, sokszor utólag sem jönnek rá, hogy az érzést szeretik nem az embert.
Azt az egy dolgot figyelembe kell venni, hogy abban a pillanatban amikor megcsalod, vége a kapcsolatnak csak még nem mered felvállalni a súlyát a dolognak.
A megcsalás sokszor az önbizalomhiányból és gyávaságból ered nem pedig a vágy vagy a kíváncsiságból. Nők azok sosem mernek kilépni a csónakból addig, míg el nem érik a másikat rettegnek, hogy egyedül maradnak ezért ahelyett, hogy véget vetnek az egyik kapcsolatnak inkább beleugranak egy másikba de addig nem eresztik el a másikat míg az egyik nem tuti. A fiúknál meg mit csodálkoznak a nők? 30x több tesztoszteron termelődik és sokan abban hisznek, hogy önbizalmat ad ha mással is lefekszik. Aki szereti a másikat nem csalja meg de mint mondottam az emberek nagy része sose jön rá, hogy még sose volt szerelmes emberbe.
Amikor igazán szerettem valakit, nem bukkant fel bomba csaj. De lehet, hogy felbukkant, csak nem tűnt fel!
Vagy egy másik területről: én jó pár éve nem iszok alkoholt. A Tescoban úgy megyek el a piás polcsor mellett, hogy csak annyit érzékelek belőle, hogy itt nem lehet átvágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!