Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalnátok a párotokat ilyen feltételekkel? (bővebben)
Nem derülne ki, mert a harmadik személy egy másik városban lakik.
Nem lenne érzelmi alapja a dolognak.
A harmadik személy önmagától ajánlaná fel a dolgot, nem nektek kéne elcsábítani.
(Teljesen fikciós kérdés, csak érdekel ki mit gondol.)
Én sem tennék ilyet. A házasságom a családom, a gyerekeim sokkal fontosabbak, mint egy ilyen "kapcsolat".
31/F
A baj általában nem azzal van, hogy ezzel a fickiós fickóval mit csinálsz. A baj a szabállyal. Ha elkezded, kicsit olyan, mint a kábítószer, sebezhetetlennek érzed magad, és hajt, húz a vágy, megint-megint, jó volt vele, itt máshogy csókolt, ott máshogy simogatott, pont kellett már. S aztán, amikor legközelebb lesz egy újabb fikció, csak közelebb, már nem más város, már talán kicsit csábítani is kell, már majd sokkal könnyebben megy majd.
Nem, nem hiszem, hogy jól tennéd, ha megtennéd. Van nálad térkép, hogy ha elindulsz valamerre, vissza is találj?
Igen, én megtenném, és tisztában vagyok vele, hogy mostantól mindenki jól megköpködi majd a válaszom.
Nem, nem hiszem, hogy ez csupa fikció. Jó lenne, ha elgondolkodnál azon, miért nem, lehet, megtudnál magadról egyet s mást (és ha van kedved, írd is meg, érdekel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!