Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik egy kérdés! Megcsalnátok a barátnőtöket ha soha nem derülne ki 100%-osan?
Egy numera lenne, tutifix nem derülne ki tételezzük fel. Belemennétek?
Lenne lelkiismeretfurdalásotok? Vagy csak szex alapon nem tulajdonítanátok neki nagyobb jelentőséget a további életben. Úgy hogy szeretitek a barátnőtöket
mennyi ideje vagytok együtt és mennyi idősek vagytok? ez még fontos
köszi ha válaszolsz
Nem azért nem csalom meg a barátnőmet, mert félek, hogy majd egyszer kiderül, hanem azért nem, mert szerelmes vagyok belé.
24/F (féléve vagyunk együtt)
nők is válaszolhatnak igen, ha szeretnétek, érdekelne az is
csak főleg a pasik válaszai :)
Én 11 hónapja vagyok a párommal, és nagyon szeretjük egymást. Én csókolózni se csókolóznék mással, mert őt kívánom, ő a legtökéletesebb nekem, ezért vagyok vele együtt.
Ha mást kívánnék, nem lenne értelme vele lennem.
Persze ha meglátok egy jó pasit, simán megjegyzem, hogy ez jó pasi, de ha odajönne és randira hívna vagy valami, akkor közölném vele, hogy bocs, de van barátom és őt szeretem.
Én így érzek, és úgy érzem a párom is így érez :)
21/l (24/f a párom)
Igen, megcsalnám, ha 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem derülne ki soha.
Nem lenne lelkiismeret furdalásom egy percig sem, csak izgulnék, hogy ki ne derüljön.
Amiről nem tud, az nem létezik és nem is fáj.
Én senki kedvéért nem fogom vissza magam, ha nem veszíthetek semmit.
26/F, 3 éve vagyunk együtt
Nem. Minek tenném? Nincs rá mi motiváljon, jó vele minden. Na meg egyébként sem vonz, hogy akármilyen random nővel kapcsolatba kerüljek, kissé antiszoc vagyok. Na meg már csak erkölcsi alapon sem.
20/F , 22/L , és másfél éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!