Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 16 éves lány és egy 32...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 16 éves lány és egy 32 éves férfi lehetnek kapcsolatban? Vagy ez büntetendő?

Figyelt kérdés
2013. jan. 2. 09:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nem büntetendö.
2013. jan. 2. 09:32
 2/18 anonim ***** válasza:
Szigorúan jogilag:14-felett nem büntetendő.
2013. jan. 2. 09:33
 3/18 A kérdező kommentje:
köszi, nem voltam benne biztos,mert már olyat is hallottam hogy ilyenér lelehet csukni az illetőt..de akkor ezek szerint nem
2013. jan. 2. 09:35
 4/18 anonim ***** válasza:
Sok boldogságot! 14 fölött idehaza nem büntetendő, még a szex sem.
2013. jan. 2. 09:35
 5/18 anonim ***** válasza:
82%
Én viszont 18 éves korig büntetném.Mit akarsz egy ilyen kislánytól?Nem igaz,hogy nincsen egy nő se a korosztályodban...
2013. jan. 2. 09:37
 6/18 anonim ***** válasza:
Nem büntetendő, de rossz szemmel fognak rátok nézni. az apja lehetnél szinte. Szerintem inkább keress egy veled egykorú lányt.
2013. jan. 2. 09:39
 7/18 A kérdező kommentje:
ácsi...ezt én irtam(lány)..mindenkinek saját dolga mit gondol...a véleményét tartsa meg magának,primitiv hozzászolásokat nem kértem..amire választ akartam kapni megkaptam. és mellesleg nem én vagyok az egyedüli akinek idős,idősebb barátja van..nem a kor számit..ha valaki így boldog nem kell beleszólni
2013. jan. 2. 09:44
 8/18 anonim ***** válasza:

#5: én is büntetnék sokmindent, de a törvényeket nem mi hozzuk. Én az érdekházasságokat is büntetném mondjuk. De a törvények nem mindig a mi akaratunkat tükrözik. Ha nekik így jó, ahhoz neked semmi közöd. Feltettek egy kérdést, nem a te erkölcsi tanácsadásodat kérték, csak egy választ.

(Mellékesen megjegyezném: elítéled őket. De én elfogadhatóbbnak tartok egy normális kapcsolatot, ahol nagy a korkülönbség, mint amikor egy 18 éves csak azért szed fel egy 15-16 évest, hogy megdugja (rosszabb esetben némi erőszakot is vigyen a dologba), majd dobja. Persze, ez társadalmilag teljesen elfogadott...)

2013. jan. 2. 09:47
 9/18 anonim ***** válasza:
68%
Ha ilyen kérdést tesz fel,akkor számoljon azzal is,hogy kritizálni fogják és megvetni,mert egyáltalán nem egészséges egy ilyen kapcsolat és nyíltan elmondom a véleményem,ha én azt akarom.
2013. jan. 2. 09:49
 10/18 ASOT ***** válasza:
100%

"nem a kor számit..ha valaki így boldog nem kell beleszólni"

már bocs de látszik h 16 éves vagy,,,

egy 16 éves lánytól elfogadható h beleszeret egy 32 évesbe mert az ilyen tinik fiatalok ilyenek.

de egy 32 éves pasi nem normális ha egy 16 éves lányt akar párjának.

2013. jan. 2. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!