Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 16 éves lány és egy 32 éves férfi lehetnek kapcsolatban? Vagy ez büntetendő?
#5: én is büntetnék sokmindent, de a törvényeket nem mi hozzuk. Én az érdekházasságokat is büntetném mondjuk. De a törvények nem mindig a mi akaratunkat tükrözik. Ha nekik így jó, ahhoz neked semmi közöd. Feltettek egy kérdést, nem a te erkölcsi tanácsadásodat kérték, csak egy választ.
(Mellékesen megjegyezném: elítéled őket. De én elfogadhatóbbnak tartok egy normális kapcsolatot, ahol nagy a korkülönbség, mint amikor egy 18 éves csak azért szed fel egy 15-16 évest, hogy megdugja (rosszabb esetben némi erőszakot is vigyen a dologba), majd dobja. Persze, ez társadalmilag teljesen elfogadott...)
"nem a kor számit..ha valaki így boldog nem kell beleszólni"
már bocs de látszik h 16 éves vagy,,,
egy 16 éves lánytól elfogadható h beleszeret egy 32 évesbe mert az ilyen tinik fiatalok ilyenek.
de egy 32 éves pasi nem normális ha egy 16 éves lányt akar párjának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!