Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 16 éves lány és egy 32...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 16 éves lány és egy 32 éves férfi lehetnek kapcsolatban? Vagy ez büntetendő?

Figyelt kérdés
2013. jan. 2. 09:31
1 2
 11/18 ASOT ***** válasza:
ja és, ebben az esetben igen is számít a kor.
2013. jan. 2. 10:45
 12/18 anonim ***** válasza:
A faszival valami gond van agyilag az tutko.
2013. jan. 2. 10:50
 13/18 anonim ***** válasza:
Én fel nem tudom fogni, hogy mivan a mai nő társadalommal. Egyre butábbak és szerencsétlenebbek. Mi a f@szt akarhat egymástól egy 16 éves csaj meg egy 32 éves pasas. A pasi csak megdugja aztán pár hónap múlva helloszia. Ha ez így megy tovább, az emberiségnek lőttek :D.
2013. jan. 2. 11:33
 14/18 anonim ***** válasza:
Gondolod, hogy szexuálisan a kedvére tudsz tenni egy harmincas pasinak? Inkább tanulj meg szopni, rendesen szeretkezni, hogy örömet okozz neki, tuti hogy még fekszel szex közbe, mint egy fadarab. Tudom, hogy keményen, bunkón hangzik, de nagyon csúnyán pofára fogsz esni, ha nem vagy elég érzéki, ki fog dobni 1 menet után, és keres mást.
2013. jan. 2. 12:06
 15/18 anonim ***** válasza:

Szerintem is eléggé fura, ha egy 16 éves tinilány és egy 36 éves "férfi" járnak.

Igaz, én ismerek olyat az ismeretségi körömbe, ahol a csaj 16, a pasi úgyszint 32. Már egy éve együtt voltak 2012 augusztusában, pedig én sem jósoltak hosszú időt nekik. Mondjuk a lány komolyabb is a koránál.

De tényleg elég nagy a sansz, hogy csak szex és más semmi a pasi részéről, aztán otthagyja egyedül a szerelmes kislányt, ne adj isten, terhesen.. A lánynak hamar "fel kell nőnie" a pasihoz, és nem garancia, hogy a lánytól szeretne majd gyereket.. gondolj bele: a gyereketek 15 éves, te mondjuk 35, az apa pedig már 51!

2013. jan. 2. 12:50
 16/18 anonim ***** válasza:
54%
Én is 16 éves lány vagyok és a barátom is 32.
2013. jan. 2. 15:22
 17/18 anonim ***** válasza:

Tudod, ezt úgy szokták mondani, hogy biztos nem a kezedet akarja fogni! Ez alatt azt értem, hogy jól kihasznál, és egyszer csak otthagy.

Azért vigyázz vele!

2013. jan. 2. 18:14
 18/18 anonim ***** válasza:
2013. jan. 2-án kommenteltem.. Azóta is tart a kapcsolat!
2018. márc. 23. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!