Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám szerint rossz ízlésem van nők terén. Szerintetek tényleg rossz?
Eléggé bejönnek a festett rézvörös hajú csajok. Szerinte ez ízlésficam, meg feltünési viszketegség stb, de mit csináljak ha szexuálisan nagyon izgat?
Szerintem nincs vele baj :)
Nekem a festett hajú emo lányok tetszenek :P
Mond meg anyádnak hogy
"20. századi őskövület vagy."
azt mondja, szerinte csúnya ez a szín.
Engem viszont szexuálisan nagyon izgat. Mondtam, ha a következő barátnőm barna hajú lesz, megkérem h fesse be ilyenre. Azt mondja bolond vagyok.
Egyébként nem foglalkozom vele, csak érdekel h tényleg ennyire ízlésficamom van?
Nekem is bejön.
Két hozzáfűzni valóm van:
1:Az anyáknak akkor se jó a fiuk ízlése ha a legtökéletesbb nőt szedik össze a világon, mert szerintük jobbat érdemelsz. Szokj hozzá, az anyós viccek nem véletlen alakultak ki.
2: Anyád nem leszbikus gondolom, innnentől kezdve nem hiszem hogy van róla fogalma hogy mi a vonzó egy csajban. Alap nélkül meg minek ugat bele?!
Teljesen mindegy a hajszín, az összhatás számít. Az pedig, hogy összejössz valakivel és közlöd vele, hogy fesse át a haját, nem túl kedves dolog.
Ezzel a lánnyal amúgy szerintem semmi gond nincsen, tök jól néz ki! Nem az anyukádnak választasz, hanem magadnak, ezért nem hiszem, hogy adnod kéne a szavára ilyen téren.
31/N
Azzal nincs baj, ha tetszik az ilyen, de ha összejössz egy rendes lánnyal és szereti a barna haját, te ráveszed, hogy fesse vörösre (főleg, ha nem állna neki jól)? Nekem régen a szőke kék szemű srácok tetszettek, mindig olyanra vágytam, most lassan 5 éve egy fekete hajú zöldszemű barátom van és eszembe nem jutna elhagyni vagy megkérni, h fesse szőkére. Ne az ideálod vagy egy-egy izgató részlet irányítson egy lány megítélésében, hanem az összhang, milyen valójában. Ne ess a ló másik oldalára, hogy a végén már csak a haja fog felizgatni, ilyenre már volt példa a történelemben.
Egy fiú barátomnak az a mániája, hogy neki babapuncijú és csupasz legyen a leendő nőjének. Hát ő tudja....azért nőtlen még 36 éves létére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!