Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám szerint rossz ízlésem van nők terén. Szerintetek tényleg rossz?
Eléggé bejönnek a festett rézvörös hajú csajok. Szerinte ez ízlésficam, meg feltünési viszketegség stb, de mit csináljak ha szexuálisan nagyon izgat?
Én anyám is bolondnak néz. Én meg az alacsony okos dark,goth,emo stílusu lányokra bukom. Nem zavar a tetkó csak ne cigizzen és ne legyen pircinge...
Szerintem nagyon csinos a lány a képen. Anyukád majd megszokja.
Hát én simán befestetném ilyenre a hajam ha a barátomnak ez kéne. Nem csinálnék belőle ügyet, nem kéne kényszeríteni vagy amiket itt írtak. Ha nekem meg a szőke haj tetszene, nyilván ő is befestené ha megkérném... (persze ez csak azoknál megy akik nem egy konzervatív gátlásos emberkét fogtak ki)
Nem értem mi olyan nagy dolog ebben... hajfestés? Nem tetoválás, másnap visszafestheted... vagy vársz 2 hónapot és lenő/kikopik...
Különben meg, kinek akar tetszeni az ember ha nem a párjának? Jó nyilván van akinek szörnyen áll ez a szín, de akinek okés, miért ne? Egyszer élünk, végülis, nem?
Jézusom! Én lány vagyok, és nincs ferde hajlamom, de ez a lány tényleg nagyon szép.
Ha nem is lenne ilyen, akkor is a Te választásod az igazi.
Én sem hagyok beleszólni abba, hogy a fiú, akivel járok, tetszik e Anyunak,vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!