Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Anyám szerint rossz ízlésem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyám szerint rossz ízlésem van nők terén. Szerintetek tényleg rossz?

Figyelt kérdés

Eléggé bejönnek a festett rézvörös hajú csajok. Szerinte ez ízlésficam, meg feltünési viszketegség stb, de mit csináljak ha szexuálisan nagyon izgat?

[link]

2012. dec. 23. 20:23
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Én anyám is bolondnak néz. Én meg az alacsony okos dark,goth,emo stílusu lányokra bukom. Nem zavar a tetkó csak ne cigizzen és ne legyen pircinge...

Szerintem nagyon csinos a lány a képen. Anyukád majd megszokja.

2012. dec. 23. 20:43
 12/24 A kérdező kommentje:
a ló másik oldalára nem estem át. Természetes ha nem akarná, és nem állna jól, nem kényszeríteném.
2012. dec. 23. 20:46
 13/24 poiu ***** válasza:
Cserélj anyukát.
2012. dec. 23. 20:51
 14/24 anonim ***** válasza:
64%

Hát én simán befestetném ilyenre a hajam ha a barátomnak ez kéne. Nem csinálnék belőle ügyet, nem kéne kényszeríteni vagy amiket itt írtak. Ha nekem meg a szőke haj tetszene, nyilván ő is befestené ha megkérném... (persze ez csak azoknál megy akik nem egy konzervatív gátlásos emberkét fogtak ki)

Nem értem mi olyan nagy dolog ebben... hajfestés? Nem tetoválás, másnap visszafestheted... vagy vársz 2 hónapot és lenő/kikopik...

Különben meg, kinek akar tetszeni az ember ha nem a párjának? Jó nyilván van akinek szörnyen áll ez a szín, de akinek okés, miért ne? Egyszer élünk, végülis, nem?

2012. dec. 24. 02:25
 15/24 anonim válasza:
óóó nekem is volt ilyen színű hajam, és komolyan vagy nagyon tetszett vagy nagyon nem az embereknek. Én azt szerettem benne, h különleges és nem tucat szín
2012. dec. 24. 11:14
 16/24 anonim ***** válasza:
Beteg az anyád . Ne foglalkozz vele.
2012. dec. 25. 10:21
 17/24 Emberek ***** válasza:
én nem foglalkoznék vele. és nem is foglalkoztam, míg volt barátnőm. tudom ajánlani tedd Te is eztet!
2012. dec. 25. 11:28
 18/24 anonim ***** válasza:
gingergirls.blog.hu/
2012. dec. 27. 17:36
 19/24 anonim ***** válasza:

Jézusom! Én lány vagyok, és nincs ferde hajlamom, de ez a lány tényleg nagyon szép.

Ha nem is lenne ilyen, akkor is a Te választásod az igazi.

Én sem hagyok beleszólni abba, hogy a fiú, akivel járok, tetszik e Anyunak,vagy sem.

2012. dec. 27. 19:20
 20/24 anonim ***** válasza:
Mindenkinrk más ízlése van.És azt senki más nem tudja befolyásolni:)
2013. jan. 2. 19:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!