Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám szerint rossz ízlésem van nők terén. Szerintetek tényleg rossz?
Figyelt kérdés
Eléggé bejönnek a festett rézvörös hajú csajok. Szerinte ez ízlésficam, meg feltünési viszketegség stb, de mit csináljak ha szexuálisan nagyon izgat?
2012. dec. 23. 20:23
22/24 anonim válasza:
Az izléseddel nincs baj azzal viszont igen hogy anyádnak ekkora beleszólást engedsz ez életedbe a te párodat neked kell kiválasztani. Arról nem is beszélve hogy ilyen hajjal a csaj még nyugodtan lehet normális kedves házias vagy amit akarsz. Szerintem mond meg a kedves mamának hogy köszönöd a jótanácsokat de a jövőben magad kívánod kiválasztani a kedvesed.
23/24 anonim válasza:
"Anyám szerint rossz ízlésem van nők terén." Mondd azt, hogy apámtól örököltem, he-he-heeee...
24/24 anonim válasza:
Nem.
Szerintem szép ez a csaj.
Anyukádnak nincs semmi beleszólása azzal kapcsolatban, hogy neked milyen csajok jönnek be.
Én anyukámnak azt mondtam, hogy nekem külsőre majd egy olyan pasi kell, akinek hosszú haja van, vállig vagy attól tovább érő, fekete vagy szőke hajszínnel, kék szeme legyen és tőlem magasabb legyen (persze nem 185 felett, mert az már túl magas az én magasságomhoz képest) és rockos-/metálosan öltözködjön :D.
Ő erre csak annyit mondott, hogy az biztos szép lesz és hogy majd sok szép kisunokát szeretne. :D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!