Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen válogatós?
Mindenkinek vannak elvárásai, teljesen normális dolog ez. Leadni belőlük nem érdemes, úgy sosem leszel boldog.
Nekem is számít a külső, bár inkább a kisugárzás, és a belső is. Sajna egyformán számít, szóval sem a helyes tahóval, sem pedig a jófej csúnyával nem jönnék össze. Kell, hogy minden téren stimmeljen, meglegyen az összhang.
Külső megfog,belső megtart azt szokták mondani.Szóval,ha ideális párt akarsz találni kösd be a szemed és miután megkedvelted,úgyis megszépül.:D
Olyannal nem jövök össze,aki nem tetszik és nem igazán érdekel,hogy más szépnek vagy rondának tartja a célpontot.
Az,hogy tetszik valaki,nem jelent egyet azzal,hogy úgy néz ki,mint egy top modell.
Ugyan az van velem is csak én fiú vagyok :/ fene se tudja mit csináljak :(
nekem is magasak az elvárásaim és eddig nem is gondoltam arra hogy olyannal jöjjek össze aki nem jön be , de én bejövök neki , csak az a baj hogy nem sok olyan csaj van akiben ne látnék meg valami apró hibát. és utánna mindíg arra az apró hibára gondolok :S szörnyűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű tényleg nemtudom miért van ez de azthittem egyedül vagyok ezzel az érzéssel :D ezekszerint nem :D (amúgy kérdező: korod?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!