Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek a válogatós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a válogatós pasikról?

Figyelt kérdés
Akik a külsőre nagyon válogatósak (és a belsőre is). Én is ilyen vagyok. Emiatt eddig nem is volt nagyon komoly kapcsolatom.
2012. márc. 31. 22:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
én is ilyen vagyok.
2012. márc. 31. 22:13
 2/14 anonim ***** válasza:
*BIP* Hiábs a kérdés! :D
 3/14 anonim ***** válasza:
hibás*
 4/14 anonim ***** válasza:
Miért válogatós az a férfi, aki egy normális nőt szeretne? Én is ilyen vagyok, és nem volt még sok kapcsolatom, de inkább várok a valóban igazira, mintsem hogy egy rakat értéktelen r*banccal feküdjek össze.
2012. márc. 31. 22:35
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Addig semmi gond a válogatással,amig az ember saját magától is megköveteli,amit a nőtől.

vannak olyan ismerőseim,akiket bottal sem piszkálna meg egy normális nő sem,annyira igénytelenek (fogmosás hiánya,büdösség,elhízás stb) ,vagy éppen belülről "rohadnak" ,taplók,gerinctelenek,okoskodnak,buták stb . Az utcán meg 10/9es ,átlagos,szolid,sde szép lányokat oltanak és fikáznak szarrá :) És csodálkoznak,hogy nincs nőjük:D

2012. márc. 31. 22:40
 6/14 anonim ***** válasza:
50%

Először is az auchanban (Budapest)van a pizza pultnál egy lepedő akrobata, aki a korához képest megnyerő kacsintással rendelekzik. Amikor a pizzát ettem közben a középső testtájára gondoltam, majd bevállalós lettem elkértem a telefon számát és másnap az ágyamba lelt örömökre. Igaz, hogy véntyúk, de a szája, puncija minden misét megér. Köszönöm, hogy ehettem pizzát nálad.

1951-ben születtem:)

2012. márc. 31. 22:56
 7/14 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogyan válogatós. Mármint, csak a hosszúhajú lányokat szereti, vagy a kimondottan egy bizonyos stílusban öltözködő lányokat szereti (sportos, elegáns, stb) vagy azt szereti, ha a lány 175 cm magas, piros blúzt hord, sosem vesz fel nadrágot, mindig vidám, és egy bizonyos pafümöt használ? Vagy kiábrándul belőle, ha meglátja szegecses nadrágban, vastag sminkkel, tarajba zselézett hajjal, pedig nem így ismerte meg?

Igazából engem pl nem zavar, ha egy fiú válogatós, amíg az nem gátolja az öltözködési szabadságomat (külsőről írtál, azért írok én is a külsőről).

Belsőre lehet válogatós, legyen is, én is az vagyok.

2012. márc. 31. 23:53
 8/14 A kérdező kommentje:
Nekem például a szép, kissé babás, kislányos arcú nők jönnek be akik vékonyak, van alakjuk és a legjobb ha sportolnak is. Öltözködésre legyen nőies, de az se zavar ha inkább sportosabb. Belsőre legyen kedves, aranyos, bulizós meg sokszínű és nyitott. Szóval szerintem nekem azok a csajok jönnek be akikre mindenki azt mondja hogy egy angyal :D
2012. ápr. 1. 00:17
 9/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ezek nem égig érő elvárások, egy bizonyos embertípust keresel, akinek a küldő tulajdonságai rímelnek a belső értékeire. Nincs ezzel semmi baj, ha nem volt komoly kapcsolatod, az inkább azért lehetett, mert rossz helyen keresgéltél.
2012. ápr. 1. 00:19
 10/14 A kérdező kommentje:
igen mert habár sok ilyen lányt látok pl. a suli környékén, de nem a közvetlen környezetemben, olsztályban, buliban stb. van, így pedig nehéz ismerkedni
2012. ápr. 1. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!