Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti járnátok olyan lánnyal aki kissé válogatós?
Pl.: ha a lány olyan dolgokat nem eszik meg, ami másoknál természetes, mondjuk tejet, vagy tésztákat, mert nem szereti az ízüket, vagy csak egyszerűen nem kívánja őket. Szerintetek az ilyen dolog elfogadható, és egy kapcsolatban nem okozhat gondot?
Vagy még extrémebb esetben olyannal, aki megnézi a csomagoláson az E betűket? :)
Miért ne?
Nagyobb surlódás akkor lesz ha összecuccoltok.Muszály azt enned amit ő?
Hát, nem tudom... Én csak akkor jövök össze egy lánnyal, ha úgy érzem, hosszú távra is tudok tervezni vele... családalapítás, ilyesmik. A magam részéről szeretek jókat enni, és tény, hogy nagyon szeretem a hasamat, egy ilyen lányról meg nem tudom nagyon elképzelni, hogy normális vacsorát vagy ebédet főzne nekem... Nem arról van szó, rövid távon tök jól ellennék vele, mert engem aztán nem érdekel, mit eszik, tényleg, de előbb-utóbb elkezdene zavarni, hogy nem tudunk együtt egy normális hideg vacsorát elfogyasztani, mert állandóan az E betűket böngészi a csomagolásokon... :S
A többiek nevében nem nyilatkozhatok, de ami engem illet, egy ilyen válogatós lányt nem tudom, meddig tudnék elviselni közös hátrartásban. :S Bocsi.
Én is megnézem a csomagoláson az E betűket, és ez sztem nem extrém eset, egyszerűen csak nem akarom műanyagokkal mérgezni magam.
Szal miért ne? :)
Én szeretem, ha egy lánynak jó az étvágya, jóízűen eszik és nem finnyáskodik, szóval részemről én tuti nem járnék válogatós lánnyal.
Ha egészségügyi okokból nem ehet valamit, azt megértem, de ha csak pusztán válogatós, akkor nem jönnék vele össze.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!