Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk ti járnátok olyan lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti járnátok olyan lánnyal aki kissé válogatós?

Figyelt kérdés

Pl.: ha a lány olyan dolgokat nem eszik meg, ami másoknál természetes, mondjuk tejet, vagy tésztákat, mert nem szereti az ízüket, vagy csak egyszerűen nem kívánja őket. Szerintetek az ilyen dolog elfogadható, és egy kapcsolatban nem okozhat gondot?

Vagy még extrémebb esetben olyannal, aki megnézi a csomagoláson az E betűket? :)

2011. júl. 4. 15:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A végletekig kényes és faksznis lányok minden pasi álma!
2011. júl. 4. 15:48
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem gáz az, ha ezzel nem korlátoz be engem is. Pl.: ne egyek meg valamit mert ő sem, vagy egészségtelen stb.
2011. júl. 4. 16:03
 13/15 anonim ***** válasza:
OMG a sok idióta sírva esne össze örömében ha egy normális lány szóba állna velük, attól függetlenül hogy mit eszik, szal csak őszintén... XD XD XD XD XD
2011. júl. 4. 16:55
 14/15 anonim ***** válasza:
nálunk a barátom és én is kifejezetten válogatósak vagyunk, de pont különböző dolgokat szeretünk, szóval még lesznek bonyodalmak :) azon szoktunk röhögni, mit esznek majd a gyerekek :D
2011. júl. 4. 16:55
 15/15 anonim ***** válasza:
én se eszek meg sok mindent (Ffi vagyok) , de spec nem az egészségem miatt , hanem mert undorodom tőle ...ööö ilyen pl. a görög dinnye is :S
2011. júl. 4. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!