Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl válogatós vagyok, vagy mi a baj velem?
Az összes barátnőmnek van pasija, de akármelyikre ránézek az jut eszembe, hogy én tuti nem jöttem volna velük össze. (Nem vagyok egy beképzelt kis p*csa, de nem értem hogy mi tetszhet nekik bennük, egyébként ők is ezt mondják a másik pasijáról :D)
Azért nincs barátom mert válogatós vagyok, ők meg nem?
ha túl nagyok az elvárásaid, akkor valószínűleg sosem fogod megtalálni a herceged!
Nem mondom, hogy gyere össze az első szemejövő pasival, csak legyél egy kicsit nyitottabb!
ismerkedj azokkal is, akik nem is jönnek be neked... aztán majd kialakul valami.... vagy nem... :)
hány éves vagy most?
"akkor még gyerek voltam"... Ez aranyos.... :D
25/f
21 leszek :D Talán ennyi idős korban már gáz ilyennek lenni, dehát ez van...
De amire gondoltam (a menő csávós dolog) akkoriban még 15 körüli voltam, szóval már kinőttem. :D
na, igen... tinédzser korban még az a fontos, hogy "jó pasim/csajom legyen"...
aztán kezd benőni a feje lágya az embernek... :)
velem is így volt..
Ma már elég, ha van közös érdeklődési kör, hobbi, lehet vele normálisan beszélgetni... Persze a külső is fontos, de közel sem annyira, mint régen...
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!