Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez túl sok? Vagy én vagyok válogatós?
Csak annyit szeretnék egy lánytól, hogy ne cigizzen, és ne legyen party-tyúk... de egyszerűen ilyet nem találok Bp-en... pedig több lánynak is kellenék, de mind az a bunkó féle, egyik se normális :S én vagyok túl válogatós?
16/f
engem is rohadtul zavar a rohadt cigi...
nekem is nehéz doglom van.
Az én értékrendszerem szerint nem vagy az
Ez lenne túl sok? Na akkor most elárulok neked valamit. Világéletemben gyűlöltem a cigit, abszolút kizáró ok nálam. Viszont én alkoholt sem iszom és a kávétól is undorodom. A diszkó sem tartozik a kedvenceim közé, mivel teljesen más zenei ízlésem van. Ezen kívül ragaszkodom hozzá, hogy akit páromul választok, az őszinte és becsületes legyen, de a legfontosabb a HŰSÉG mindenekelőtt! Agybajt kapok attól, hogy manapság annál menőbb vagy, minél több férfit vagy nőt hülyítesz egyszerre!
Szóval így végigolvasva elég válogatósnak tűnhetek, nem?
És lám, megtaláltam a párom! Pedig nem hirdetést adtam fel, hogy mik az igényeim, hanem egyszerűen csak odajött hozzám a szórakozóhelyen és az első randinkon már rögtön ki is derült, hogy milyen hasonlóan gondolkodunk. Azóta eltelt másfél év és még mindig együtt vagyunk, együtt is tervezzük az életünk további részét.
Szóval ne aggódj, egyáltalán nem vársz el sokat, meg fogod találni a párod, hidd el!
Egyébként pedig örülök neki, hogy a mai fiatalok közt is vannak még normálisak! Néha ugyanis a sírógörcs kerülget, ahogyan a városon átutazva elnézem a fiatalokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!