Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kezdjek vörös hajú csajjal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdjek vörös hajú csajjal?

Figyelt kérdés

Nagyon bejönnek. Már kicsi korom óta, 10 éve tetszenek. Eddig nem mertem kezdeni velük, de mostanra megértettem, hogy ilyen vagyok, nem tudok rajta változtatni. Egy szép lány nagyon jól néz ki vörösen.

Persze a hajszin nem minden, de évek óta a vörös a gyengén.

Érdemes lenne kezdenem velük?

2013. jan. 1. 21:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
a hajszín nem hat ki a személyiségre azt előre megmondom neked
2013. jan. 1. 21:42
 2/8 anonim ***** válasza:
54%
ne a hajszín alapján válogass
2013. jan. 1. 21:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Kezdj! :D
2013. jan. 1. 21:43
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez a zsánered akkor nyugadtan. De mint mondtad, nem a hajszín a minden.
2013. jan. 1. 21:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Ja de amúgy ez egy butuska kérdés :D ^.^ Ilyet nem értem, minek kiírni:)
2013. jan. 1. 21:44
 6/8 A kérdező kommentje:

Eddig nem mertem olyan csajjal kezdeni, aki vonzó.

De ugy tűnik, valamiért csak nem verem ki a fejemből a vöröseket, hiszen 10 éve bejönnek.

2013. jan. 1. 21:53
 7/8 A kérdező kommentje:
Szerintetek ha ez a vonzó számomra, és az ilyen csajokon jár az eszem, kezdjek ki egy vörös csajjal?
2013. jan. 1. 21:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Ajj má!! Nem tök mindegy a hajszín, de most komolyan!!? :D Vagy ez kamukérdés? :-)
2013. jan. 1. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!