Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült, hogy a legjobb barátom (aki lány) érez valamit irántam. Mit kezdjek most?

Figyelt kérdés

Szóval egy osztályba járunk, korábban padtársak voltunk és akkor haverkodtunk össze. Egy éve nekem kezdett el tetszeni ő, de hamar elmúlt és nem is tudta meg azóta sem.

A nyáron bemutatott a legjobb barátnőjének a strandon és azóta jópárszor találkoztam még vele. (Az egyszerűség kedvéért legyen ez a lány a "B lány".) Mit ne mondjak most már a "B lány" tetszik nekem és az osztálytársam is azt akarta hogy összejöjjek vele.

A csavar a dologban az, hogy most kiderült, hogy az osztálytársamnak is tetszek, mert megírta a blogjában.

Holnap az osztálytársammal együtt szilveszterezek egy házibuliban és addigra döntésre kéne jutnom, ehhez kéne a segítség. Szeretném ha barátok maradnánk az osztálytársammal, de az is jó lenne ha össze tudnék jönni a "B lánnyal". Hogyan kéne ezt megmondani, hogy ne bántsam meg az osztálytársamat?

15/f

2012. dec. 30. 18:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Vágd gerincre a szilveszteri bulin az osztálytárs csajt, és ne mondjátok el senkinek, aztán a másik csajt is.
2012. dec. 30. 18:24
 2/10 anonim ***** válasza:
dugd meg mindkettőt am szerintem válaszd azt akivel a legjobban érzed magad és kész ne rinyáj itt a neten hogy jaj most milesz ha nem itt vergödnél már rég járnál b lányal és éjel napal dugnád..
2012. dec. 30. 18:28
 3/10 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem olyan lányok, akiket csak úgy le lehetne fektetni, sőt szerintem még szüzek is.

Másrészről én se vagyok az a nagy nőcsábász, aki fűvel fával hempereg.

2012. dec. 30. 18:32
 4/10 anonim ***** válasza:

Döntsd el, hogy melyik tetszik jobban. Aztán ha meg van akkor udvarolj neki. :)

Ne hallgass ezekre a gyökerekre. Ha a B lánnyal jössz össze, akkor valószínűleg kicsit kellemetlen lesz az osztálytársaddal, de idővel túl lesztek rajta. De a B lánynak tetszel? Mert ha nem tudod, akkor szerintem a biztosra kéne menned. 18/N

2012. dec. 30. 18:41
 5/10 A kérdező kommentje:

Szerintem nála is lenne esélyem a dologra, de ez nem biztos.

Egyikőjüknek sincs pasija, ez tuti. Blány jobban tetszik, viszont az osztálytársamat pedig jobban ismerem és már "összehangolódtunk".

2012. dec. 30. 18:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Mitől tetszik jobban a B lány? Csinosabb? 4-es vagyok
2012. dec. 30. 18:50
 7/10 A kérdező kommentje:
igen, csinosabb
2012. dec. 30. 18:52
 8/10 anonim ***** válasza:
Most nézz mélyen magadba és ha a külsőt nem nézed, akkor kit választanál? A belső értékek sokkal fontosabbak. És ezt szép nő létemre mondom. Szerintem az osztálytársad válaszd, de te döntesz. Még mindig a 4-es. :D
2012. dec. 30. 19:05
 9/10 audrey90 ***** válasza:
Hát nehéz ügy, mostanában keveredtem én is hasonló helyzetbe. De az már jó, ha rögtön azt nézed hogy hogy oldhatnád meg úgy, hogy mindenkinek jó legyen:) Egyetértek azzal, aki azt írta, hogy ne a külső alapján ítéld meg őket, tényleg nézz magadba és csak így menj tovább:)
2012. dec. 30. 19:23
 10/10 A kérdező kommentje:
audrey90: És Te hogyan oldottad meg a helyzetet? (Akár privátba is leírhatod a szitut.)
2012. dec. 30. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!