Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy kiderüljön, csalja velem az ex-em a barátnőjét?
Figyelt kérdés
sms-t már írtm neki-nem hitte el,a szemébe is megmondtam,azt sem hitte el...#hűtlenség #ex.megcalás
2012. dec. 22. 13:33
1/22 anonim válasza:
vedd fel videóra dátummal együtt meg minden,üzenetekkel is bizonyíthatod meg egyebekkel...
2/22 anonim válasza:
ha ezek sem nyitják fel a szemét akkor egy igazi idióta.
Megérdemli ha megcsalják.
Ja és ezt a kérdést is küld el neki,hátha észbe kap.:D
3/22 A kérdező kommentje:
már tettem ilyet is,de letiltott face-ről.Vannak bizonyítékaim,el is mondtam neki,meg hogy jöjjön el megmutatom az összekent törölközőt.de azt mondja,csak kitalálom.Ennyire hülye hogy lehet valaki?
2012. dec. 22. 13:44
4/22 A kérdező kommentje:
ja,és 9 hónapja van az ex-el,8 és fél hónapja csalja velem hetente kb 3-4 szer.
2012. dec. 22. 13:45
5/22 A kérdező kommentje:
javítok:9 hónapja van vele az ex,8 és fél hónapja csalja velem.bocs
2012. dec. 22. 13:46
6/22 anonim válasza:
Szerintem, ha már szóltál neki és nem akarja elhinni, akkor már nem a te dolgod.
7/22 A kérdező kommentje:
Még azért szenteste küldök neki egy kitálalós üzenetet.
2012. dec. 22. 13:48
8/22 anonim válasza:
szerintem azért ne szent este... oké hogy idióta... de szerinted miért "nem hiszi el??"... szerintem csak nem akarja...valószínűleg szereti.. egyébként szép dolog olyan pasival kavarni akink van barátnője
9/22 anonim válasza:
Te egy nagyon kedves ember lehetsz,ha ezt valóban megteszed.Lehet,hogy az exed ezt nem találta meg a mostani barátnőjében.Jó,hogy így besegítesz neki,és azon a 3-4 napon nem magának kell kiv@rnie.
10/22 A kérdező kommentje:
Azt a kedvességet kapja tőlem a nőci,amit én kaptam tőle.Nem csak a jót illik viszonozni,a ROSSZAT is.JA,és az ex azért nem szexel vele,mert olyan montha egy 12 éves gyerekkel lenne.Csont-bőr,semmi melle,mindezek mellett mindenhol csupasz.Mégis vele van.Meg velem is-de nekem csak addig kell,míg ki nem derül ez az egész.
2012. dec. 22. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!