Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy kiderüljön, csalja velem az ex-em a barátnőjét?
Ötletem sincs.
Már azt se nagyon értettem, hogy lehet megcsalni az ex-et?
Néha komolyan csak ámulok. Szóval úgy állsz bosszút, hogy továbbra is készségesen aláfekszel olyasvalakinek, aki becsapott, megcsalt, kidobott. Ügyes...
El tudod képzelni, mi történik, amikor kommunikálsz az új nőjével? Vázolom:
- Édesem, ez a bolond nő már megint azzal zaklat, hogy köztetek van valami!
- Ugyan kicsim, tudod, hogy nem normális. Nem tud túllépni rajtam, meg aztán magányos is, senkinek nem kell egy ilyen erőszakos, hisztis, megszállott liba! Ezért is voltam mellette olyan boldogtalan, semmit nem adott a kapcsolatunkba, csakis birtokolni akart, követelőzött, szeretkezni bezzeg sosem volt hajlandó.. szerencsére jöttél te, te olyan más vagy! Ne hagyd, hogy ez a H.P. elrontsa a boldogságunkat! Még senkit nem szerettem ennyire, mint téged!
(szerelmesen néznek egymásra, csók, szeretkezés)
Lényeg, hogy te jól érzed magad ezzel a bosszúval, még ha ketten röhögnek is rajtad. A srác meg, akinek ezt a helyzetet köszönheted, királynak érzi magát, ugyanaznap mindkét puncit megdöngetve. Okos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!