Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem vágyom gazdag férfire, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vágyom gazdag férfire, de már egyre zavaróbb, hogy a párom nem elég lehetős. Külső szemlélő mit tanácsol?

Figyelt kérdés

Nem akarom, hogy emiatt legyen vége a kapcsolatunknak, de zavar most már, hogy lassan 3 éve vagyunk együtt és a plusz kiadásokat én fizetem. Nyáron el akarok menni a párommal Mallorcara, kb 700.000 lenne kettőnknek neki meg nem férne bele 50.000 felett. Megtehetném, hogy fizetem az ő részét, de nem akarok, lassan akarok egy saját lakást hitel nélkül, össze is jönne jövőre, de kajak egy rakás pénz elmegy rá. Nem rosszból írom, mert nagyon szeretjük egymást, de pl. heti 2x mozizunk amit én fizetek, kajával együtt, wellnessezni megyünk havi min. 1x, azt is én állom. Külföldre redszeresen utazunk Európán belül, amit szintén én állok.

Én ezekre a programokra vele(!) vágyom, ezért fizetem az ő részét is, rajta pedig azt látom, hogy rosszul érzi magát, kevesebbet/olcsóbb kaját eszik, vacsi ellé nem iszik semmit, szóval feszélyezi. De egyre jobban idegesít, hogy csomó dolgot nem tudok megtenni, mert ő nem teheti meg, pedig vágyom rá.

Mindketten 23 évesek vagyunk.

2014. jún. 3. 12:33
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/129 anonim ***** válasza:

110#

Azért a te sztorid teljesen más, és a stílus is amit közvetítesz. Kár, hogy nem olvastad el a kérdező kommentjeit, mert akkor értenéd, hogy miről beszélek.

Nem azzal van a gond ha valaki jól él, mert ha megdolgozott érte akkor meg is érdemli. Ez vitathatatlan

2014. jún. 4. 06:55
 112/129 Költőnő? ***** válasza:

110#

De Te nem is élcelődtél azzal h más meg milyen kevésből él...

2014. jún. 4. 09:41
 113/129 anonim ***** válasza:
91%
még nem tette... de tudod utolsó akinek sok pénze van, az orrát is magasan viseli, és néz lefelé a többi rosszabb anyagi helyzetben lévő emberre. Ha bevallja, ha nem.
2014. jún. 4. 14:19
 114/129 anonim ***** válasza:
32%

112-es,

Most olvastam el a hozzászólások egy részét és valóban érzékeny, már már provokatív kijelentések vannak itt a kérdező és a válaszolók részéről is.

113-as,

Nem hordom fenn az orrom és nem is nézek le senkit, ennek ellenére lepontoztak, mert megírtam a saját tapasztalatom. Nekem teljesen mindegy, hogy ki és mennyit keres, ha emberileg normális. Ha valaki pökhendi, arrogáns, lekezelő, akkor nem fogok vele semmilyen kapcsolatot sem létesíteni. A kérdező is részben az, de a válaszolók is.

2014. jún. 4. 14:42
 115/129 Költőnő? ***** válasza:

én nem pontoztalak le:)

említettem vala, lexarom kinek mije van, csak ne tolja mások orra alá h ez meg az, meg így meg úgy, amikor sajnos ma Mo-n az a valóság, h sok családnak hóvégén a kenyérre is logisztikázni kell a költségeket!

2014. jún. 4. 17:00
 116/129 A kérdező kommentje:
Szóval aki szegényebb az elmondhatja, hogy mije van, akinek több pénze van az meg hallgasson, hogy a szegényebb ne érezze magát rosszul?
2014. jún. 4. 17:06
 117/129 anonim ***** válasza:

nem azért hogy a szegényebb ne érezze magát rosszul. Hanem azért mert undorító viselkedés más orra alá dörgölni hogy te milyen gazdag vagy...

Illetve, a kocka bármikor fordulhat....:)

2014. jún. 4. 17:26
 118/129 anonim ***** válasza:

# 116/117

dehogynem. nyugodtan mondja. csak nem ebben a stílusban.

2014. jún. 4. 17:29
 119/129 Költőnő? ***** válasza:
még mindig nem érted, h a stílusoddal van baj?
2014. jún. 4. 17:30
 120/129 anonim ***** válasza:
Cicám, megnéznélek úgy, h havi 60-ból (alig) élsz meg anyuddal, a főiskoládat diákhitelből kell fedezned, sőt még a ruházatodat, könyveidet, buszodat, kajádat és egyéb szükségleteidet is, csak hogy segítsd anyudat. Kíváncsi vagyok, h akkor is ekkora pofád lenne e...Nos, én ezt csinálom, és biztos vagyok benne, h mi így anyuval sokkal boldogabbak vagyunk mint te a több 100.000-es kereseteddel, akinek az a legnagyobb baja h 700.000 a Mallorca-i kiruccanás ;) Biztos sok barátod is lehet...;)
2014. jún. 4. 17:32
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!