Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek miért jár egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért jár egy iszonyú szép csaj egy nyüzüge, lúzer gyerekkel?

Figyelt kérdés

Mostanában azt vettem észre 2-3 lány ismerősomnél is, hogy tök szép lány létükre valami szerencsétlen gyerekkel járnak... Tényleg olyan lányokról van szó akik kb. bármilyen jóképű sráccal járhatnának, de mégis valami nyüzüge, ránézésre is lúzer arcokkal vannak együtt...

Tudom, hogy nem csak a külső számít, de akkor is normálisabb kinézetű párt is találhatnak maguknak. Pl. Ha én is elmegyek bulizni, nem a ronda csajokhoz megyek oda, szóval amikor ők meglátták először a ronda faszijukat, nem hiszem hogy azt gondolták, hogy bár ránézésre egy szerencsétlen , de biztos kedves meg stb, ezért inkább vele kavarok nem a hasonlóan kedves de emellett izmos és jóképű srácokkal.

2014. jún. 1. 23:14
1 2 3 4 5 6
 51/60 A kérdező kommentje:

nem én szerettem volna megválaszolni, de ha egyszer nekem van igazam?! ;]

illetve kiváncsi voltam, hogy mások is gondolkoznak-e így mint én....

2014. jún. 2. 11:10
 52/60 anonim ***** válasza:
100%
nincs igazad, csak túlságosan primitív vagy belátni. az ilyeneknek a Föld is lapos ;)
2014. jún. 2. 11:12
 53/60 anonim ***** válasza:
azért ahhoz nagyon ostobának kell lenned, hogy egy negatív példát (szép ember is lehet értéktelen ezért nem csak a külső számít) leáltalánosíts arra, hogy szilikonos nem is lehet jó ember. szövegértés, általános iskola alsó tagozat kimaradt neked
2014. jún. 2. 11:14
 54/60 A kérdező kommentje:

Azér mer én gazdag vagyok, kigyúrt meg szép. Jah is az IQm is vagy ezer.

Tik meg csak irígykedtek. LOL

Nem én vagyok primitív, de ronda emberekkel nem veszekszem....

(Annak aki értelmes választ adott, annak a jobbomat nyújtom, köszi;)

2014. jún. 2. 11:27
 55/60 anonim ***** válasza:
100%

Áh, feldobtad a napomat, kérdező.

Ez már az a fajta ostobaság, amin csak röhögni lehet, szal köszi!:D

2014. jún. 2. 11:35
 56/60 anonim ***** válasza:
a tik az a tyúk népiesen :D
2014. jún. 2. 12:16
 57/60 anonim ***** válasza:

Bevallom neked őszintén,volt már olyan,hogy jött velem szembe egy pár,a srác(a te szavaidat használva)nyüzüge-lúzer kinézetű volt. Hirtelen le is fagytam,hogy a srác hogyan tudott összejönni egy elképesztően szép és csinos lánnyal! Aztán rájöttem,hogy 2 válasz lehetséges:

-az egyik lehetőség,hogy full gazdag a srác és mindent meg tud adni a lánynak.

-a másik pedig az,hogy valamiben jobb mint én és a lánynak valóban fontos belső(előtte én is próbáltam összejönni a lánnyal).

Szóval ez a két válasz lehetséges a kérdésedre!

2014. jún. 2. 13:03
 58/60 anonim ***** válasza:
100%
Ki irigykedne rád mégis? És miért?! Azért, hogy nem vagy képes felfogni egy pofonegyszerű dolgot? Esetleg azért, mert irigykedsz, és sekélyes lelked van? :D
2014. jún. 2. 14:25
 59/60 kori21 válasza:
A kerdezo eleg jo kerdest tett fel ide nekunk! Nagyon sokat olvastam itt a gyik-en es nagyon sok lany ismerosom van.nos a lanyok ugynevezett amerikai alomban elnek ami az izmos jokepu gazdag sracokon alapszik (ha megvan ebbol valamelyik akkor tuti szep lanyokat fogsz latni ezekszerint.sok lanybaratomnal is elofordulgat h nem az o (szintukhoz) hasonlo part valasztanak maguknak es ez engem is erdekel h miert...azert nem akarok olyan lannyal kimenni az utcara aki nem illik hozzam emberek...felszines vagyok tudom de van mire...a lenyeg az h vagy sok penzuk van vagy papucsok es a lany igenyli a seggnyalast...vagy esetleg a lanynak csak jo pasijai voltak es mindd atbasztak oket es nem kell nekik meg egy csalodas es inkabb egy (ronda) de normalis srac kell nekik...a masik...nem ertem h miert kell flegmaskodni meg szajkaratezni amikor normalisan feltett egy kerdest es kesz? Emberek vagyunk nem allatok...na persze nagy az isten allatkertje csak kicsi a kerites..;)
2014. júl. 31. 14:23
 60/60 anonim ***** válasza:

Nemrégiben én is egy hasonló kérdést tettem fel itt. Íme: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Idézem a válaszom a kapott kommentekre:

"Erre a "nem minden a külső" szövegre annyit írnék, hogy egy szép lánynál igenis legyen elsődleges szempont a külső. Gondoljon arra, hogy jól kicseszne a leendő gyerekeivel, ha egy előember kinézetű fószerral állna össze hosszú távon és a gyerekek rá ütnének."

2014. aug. 3. 02:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!