Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért jár egy iszonyú szép csaj egy nyüzüge, lúzer gyerekkel?
Mostanában azt vettem észre 2-3 lány ismerősomnél is, hogy tök szép lány létükre valami szerencsétlen gyerekkel járnak... Tényleg olyan lányokról van szó akik kb. bármilyen jóképű sráccal járhatnának, de mégis valami nyüzüge, ránézésre is lúzer arcokkal vannak együtt...
Tudom, hogy nem csak a külső számít, de akkor is normálisabb kinézetű párt is találhatnak maguknak. Pl. Ha én is elmegyek bulizni, nem a ronda csajokhoz megyek oda, szóval amikor ők meglátták először a ronda faszijukat, nem hiszem hogy azt gondolták, hogy bár ránézésre egy szerencsétlen , de biztos kedves meg stb, ezért inkább vele kavarok nem a hasonlóan kedves de emellett izmos és jóképű srácokkal.
Úristen, azért ez már büntet... :D
"Az nem fér a fejembe, hogy ezeknek a lányoknak akik ronda srácokkal járnak ez nem jut eszükbe?"
Még mindig nem érted meg, hogy nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése? Lehet, hogy akit te rondának látsz, az neki gyönyörű.
"Pláne, ha lány válogathatna a szembejövő jóképű srácok közül! Akik hozzáteszem ugyanúgy lehetnek kedvesek aranyosak, stb.."
Na ez a meglehetősen magvas gondolat meg egyenesen szétvitte az agyam. Te mégis hogy szemléled az embereket?! Neked a másik ember egy tulajdonságokból álló halmaz? Kb. úgy beszélsz róla, mintha pl. mobiltelefonokról lenne szó. Pl. hogy van egy ronda - vagy épp neked nem tetsző design-nal rendelkező - telefon, amiben van egy nagyon erős proci + GPU, jó a kamerája, szép a kijelzője...stb., és akkor azzal jönnél, hogy a mobil gazdája miért nem választott olyan telefont, ami ugyanolyan hardverrel/kamerával/kijelzővel rendelzeik, csak épp szebb a külleme. :D
Ez a logika talán még pl. telefonoknál (vagy más tárgyaknál) működhet egy bizonyos szintig - bár még ott is simán lehet ízlés dolga - de embereknél mocskosul nem!
Hiába van egy másik fiú, aki ugyanúgy tisztességes, kedves, humoros... stb., mint a barátom, de egyszerűen akkor is egy másik ember. Egy ember személyisége nem tulajdonságok halmazából áll, egyszerűen nem fér a fejembe, hogy mégis hogyan lehet olyan sekélyesen érvelni, ahogy te tetted! De biztos én vagyok túl szentimentális...
Nem akartam ennyire az én ismerőseimre leszűkíteni a kérdést. Tény, hogy egy konkrét lánnyal és a barátjával kapcsolatban lepődtem meg ezen először ( mámint, hogy a lány szép a srác meg ronda). Majd idővel feltűnt hasonló eset 2-3 másik lány imserősömnél, hogy egy (minden ismerősöm szerint) nagyon szép lány egy (minden ismerősöm szerint) ronda vézna, hozzá nem illő sráccal jár.
Ekkor gondoltam, hogy megkérdezem itt mások mit gondolnak erről.
Az persze igaz, hogy mindenkinek más a szép. De úgy gondolom, hogy vannak a társadalomban ideálok, akik általánosan tetszenek az embereknek. Pl egy férfi esetén általánosan elmondhatjuk, hogy egy sportos testalkatú, jóképű példány tetszetősebb, mint egy elhízott/cingár, ragyásképű valaki.
Ezért meglepő számomra, hogy a környezetemben több olyan lány is, akit a legtöbb férfi ismerősöm az Istennő megnevezéssel illetne, olyan srácokkal jár akiket nevezhetnénk mondjuk Quasimodo-nak;)
Tehát itt nem arra akarok kilyukadni, hogy miért jár egy bizonyos nagyon szép lány valakivel, hanem arra hogy miért fordul ez elő több hasonlóan szép lány esetében is?
És igen benne lehet a pakliban , hogy a lányok ronda barátai mind igazán csodálatosak belül, de én valami egyéb magyarázatot keresek!
A belső tulajdonságokat természetesen nem az általad említett módszerrel osztályozom.
Sajnos elég álmos vagyok, erre holnap térnék ki
Illetve arra az elméletre is amit a felvetett kérdéssel kapcsolatban kitaláltam egy barátommal!
tényleg nagyon felületes vagy. nagyid megcsúnyult már? papi még nem hagyta el? anyád hogy néz ki?
az emberi kapcsolatok arról szólnak mennyire jössz ki valakivel. nekem is volt szilikonos ribim, semmit nem ért emberileg. ribi volt
Ízlések és pofonok.
Nekem pl. az ún. klasszikus szépségű nők nem jönnek be (pl. Gisele Büdchen, Jessica Alba, Adriana Lima...)
Szép-szép, de olyan uncsi. Arányos arca van, hosszú haja, nagy szeme, jó teste, de semmi egyéb benyomásom nincs róla.
Egy karakteresebb arc sokkal inkább megfog, még akkor is ha furcsa, mondjuk görbe orral vagy kiugró arccsonttal társul.
Köszönöm 45-ik válaszoló.
Ez az amit le szerettem volna írni. Szerintem ez egy tudatalatti/ tudatos védekezési mechanizmus lehet ezen lányoknál. Így a ronda srác mellett kényelmesen, biztonságban érezheti magát, kb biztos lehet abban, hogy sosem fogják megcsalni, hiszen a srác soha nem találna olyan jó csajt mint Ő!
Ellenben egy jóképű gyerekkel, akit mondjuk más lányok is el akarhatnak csábítani tőle, az meg engedhet a kísértésnek...
46-os: Nem azt kérdeztem, hogy volt-e már csajod?
Szerinted aki jól nézki annak belül már üresnek kell lennie? Ez aztán az álatlánosítás?
Egy "szilikonos ribi" talán nem lehet jó ember?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!