Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért jár egy iszonyú szép csaj egy nyüzüge, lúzer gyerekkel?
Mostanában azt vettem észre 2-3 lány ismerősomnél is, hogy tök szép lány létükre valami szerencsétlen gyerekkel járnak... Tényleg olyan lányokról van szó akik kb. bármilyen jóképű sráccal járhatnának, de mégis valami nyüzüge, ránézésre is lúzer arcokkal vannak együtt...
Tudom, hogy nem csak a külső számít, de akkor is normálisabb kinézetű párt is találhatnak maguknak. Pl. Ha én is elmegyek bulizni, nem a ronda csajokhoz megyek oda, szóval amikor ők meglátták először a ronda faszijukat, nem hiszem hogy azt gondolták, hogy bár ránézésre egy szerencsétlen , de biztos kedves meg stb, ezért inkább vele kavarok nem a hasonlóan kedves de emellett izmos és jóképű srácokkal.
De miért? Indokoljatok meg legyszives....
Illetve a kèrdesemre valaszoljatok..
Ès köszönöm annak, aki èrtelmesen vàlaszolt!:)
Az izmosakat se mindenki szereti ahogy hallom. És ahogy már írták, mindenkinek más a szép.
És, hogy a mondjuk úgy átlagos fiúk nem érdemelnének meg általad szépnek tartott lányokat... hülyeség.
Senki se jobb a másiknál csak azért, mert jobban néz ki. De gondolom valami megfogta őket bennük, bármennyire is hihetetlen. A második mondatomhoz lyukadok ki megint, nem írom le még 1x:)
Bocs de lemaradtam az utolsó irásodrol, helyesbitek: te tudatlan elöitéletes es ostoba vagy. Nem eleg hogy gyakorlatilag leszolod oket a fogyatekos elkepzeleseid alapjan a vilagrol de meg ertekrended sincs, honnan veszed hogy egy "joképübb" srac jobban megerdemelne? Latod itt a te hibad, oldalakat lehetne teleirni miert hulyeseg ez. Ha mindez igy van ahogy leirta akkor te is csak egy kirakati babu belso ertekrendjevel birsz.
Ez nem feltetlenul fedi a valosagot, az alittasaim a te altalad leirtakra alapszanak es azok helytelensege eseten az en megallapitasom is ingatag, de az biztos hogy veled is vannak gondok.
Igazàból a màsodik nem zavar ha vmiben jobbak nálam. Pl fordított esetben lányok még sosem akadtak ki azon, hogy van egy tök jóképű srác , és a barátnője mondjuk egy ronda elhízott boszorkány?
Szerintem biztos történt ilyen;)
Na, valamennyire megszólítva érzem magam - nem úgy, hogy igazságot éreznék a mondandódban, szóval félre ne értsd. :D
Van barátom, és nem izmos, hanem vékony. Mondta, hogy sokan szóltak már be neki az alkatára, szóval el tudom képzelni, hogy egy hozzád hasonló khmmm... személy nyüzügének nevezné őt.
Én vagyok az első barátnője egyébként.
Képzeld el, nekem ő gyönyörű! Számomra Ő a leghelyesebb fiú/legjobb pasi (ahogy tetszik) a világon. Tudod, ízlések és pofonok.
Hiába tolnál az arcomba egy izmos, szerinted helyes kant, hatástalan lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!