Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek miért jár egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért jár egy iszonyú szép csaj egy nyüzüge, lúzer gyerekkel?

Figyelt kérdés

Mostanában azt vettem észre 2-3 lány ismerősomnél is, hogy tök szép lány létükre valami szerencsétlen gyerekkel járnak... Tényleg olyan lányokról van szó akik kb. bármilyen jóképű sráccal járhatnának, de mégis valami nyüzüge, ránézésre is lúzer arcokkal vannak együtt...

Tudom, hogy nem csak a külső számít, de akkor is normálisabb kinézetű párt is találhatnak maguknak. Pl. Ha én is elmegyek bulizni, nem a ronda csajokhoz megyek oda, szóval amikor ők meglátták először a ronda faszijukat, nem hiszem hogy azt gondolták, hogy bár ránézésre egy szerencsétlen , de biztos kedves meg stb, ezért inkább vele kavarok nem a hasonlóan kedves de emellett izmos és jóképű srácokkal.

2014. jún. 1. 23:14
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
0%
ha meg ciki nagyon, csöves a srác, akkor a lány agya beteg. akkor nem is volna gusztusom a szexhez
2014. jún. 2. 00:11
 32/60 A kérdező kommentje:

De ne szűkítsük le ennyire az izgalmas vitánkat.

Általánosságban nem mondja azt nekem senki, hogy nem látott még olyan párokat akik nem illettek egyáltalán össze mert az egyik fél kb. tízszer jobban néz ki mint a másik?

És nem fordult meg az a féjében, hogy WTF ezek, hogy lehetnek együtt??

2014. jún. 2. 00:13
 33/60 anonim ***** válasza:
nem. nem tudom hol illenek másban össze! például mtk-sok ami egy perverzió!!
2014. jún. 2. 00:13
 34/60 A kérdező kommentje:

Na mindegy ki tudja... Igazából pár ember remélem titkon egyetért velem. A belső értékes válaszokat vártam sok mindenkitől, hisz az tényleg fontos:)

Már csak egy dolgot nem értek miért váltott ki több emberből a kérdésem ilyen mértékű aggressziót, pl , hogy kötelet nekem?

Ott valami mélyről jövő frusztráltság lehet a dologban;)

A Beckhem-es hasonlatomra még örülnék pár válasznak, szerintem ez elég jól példázza, hogy mire gondoltam!

2014. jún. 2. 00:21
 35/60 anonim ***** válasza:
Nem értem miért vagy fennakadva ennyire ezen. Az életben sok furcsaság van, pl. én azt nem tudom megérteni, hogyan tetszhetnek valakinek az ilyen 150 kilós mangalicák, akik ráadásul kőbunkók is.
2014. jún. 2. 00:32
 36/60 desperadó ***** válasza:
16%

Egyetértek a kérdezővel!!

Beteges dolognak tartom ha egy jóképű nő egy csúf lány( vagy) fiúval jár!

Rendesen oltottátok a kérdezőt ,de mindannyian sérült lelkületűek vagytok!

Azokkal is egyet értek,akik szerint tudnak valamit,amit a kérdező nem!.....

szerintem pusztán sajnálatból-biztosan vannak kivételek- vannak együtt eleinte,aztán valósággá válik a szerelem is.

ha ronda nőm lenne,kitetoválnám a homlokára aszt,amiért együtt vagyok vele:))

pl.OKOS,JÓ LELKŰ ,stb.,hogy mindenki lássa szerethető tulajdonságát:))

lehet hogy meglepődnénk? :))

2014. jún. 2. 01:29
 37/60 desperadó ***** válasza:
0%
fiu lánnyal, lány fiú ra gondoltam..:))
2014. jún. 2. 01:32
 38/60 desperadó ***** válasza:
20%

ui: mindenki azt kapja ,akit megérdemel!

Csúnya a szépet,szép a csúnyát,ritkán magukra találnak..:).

Talán a csúnyábbik okosabb....

2014. jún. 2. 01:40
 39/60 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Így igaz, engem pl. kifejezetten zavarna ha nem lenne szép a barátnőm...

Hiába kedves , aranyos akkor is bennem lenne az az érzés, hogy basszus itt van Ő aki belül tényleg perfekt, de ha mondjuk kimegyek az utcára és bármely szembejövő szép lányt meglátom, előjön a kérdés, hogy az én barátnőm miért nem néz ki ilyen jól?

Nagyon is fontos dolognak tartom a belső értékeket, de szerintem a külső is legalább olyan fontos!

Az nem fér a fejembe, hogy ezeknek a lányoknak akik ronda srácokkal járnak ez nem jut eszükbe? Pláne, ha lány válogathatna a szembejövő jóképű srácok közül! Akik hozzáteszem ugyanúgy lehetnek kedvesek aranyosak, stb..

2014. jún. 2. 02:07
 40/60 anonim ***** válasza:
100%
Desperadó, szerintem inkább te lehetsz a beteges lelkű... :/
2014. jún. 2. 02:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!