Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért jár egy iszonyú szép csaj egy nyüzüge, lúzer gyerekkel?
Mostanában azt vettem észre 2-3 lány ismerősomnél is, hogy tök szép lány létükre valami szerencsétlen gyerekkel járnak... Tényleg olyan lányokról van szó akik kb. bármilyen jóképű sráccal járhatnának, de mégis valami nyüzüge, ránézésre is lúzer arcokkal vannak együtt...
Tudom, hogy nem csak a külső számít, de akkor is normálisabb kinézetű párt is találhatnak maguknak. Pl. Ha én is elmegyek bulizni, nem a ronda csajokhoz megyek oda, szóval amikor ők meglátták először a ronda faszijukat, nem hiszem hogy azt gondolták, hogy bár ránézésre egy szerencsétlen , de biztos kedves meg stb, ezért inkább vele kavarok nem a hasonlóan kedves de emellett izmos és jóképű srácokkal.
Az egyik, hogy nem feltétlen az tetszik neked, ami nekik. A másik, hogy lehet ők jobb emberek, mint azt te ki nézed belőlük.
Szóval a te meglátásod téves a világról, nem az övék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!