Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy reagáljak erre szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagáljak erre szerintetek?

Figyelt kérdés
Pár hete megismerkedtünk egy párral akikinek van egy kislányuk is. Szoktam vigyágyzni a kislányra. Csak az a baj h amikor találkozunk vagy átjönnek, a nő nevezzük lujzának többször megsimogatja a párom combját vagy fogdossa a lábát.Nem tudom most mit is tegyek. Szóljak? Vagy ez nem olyan fontos? Hát elég rosszul érint engem :(
2014. márc. 30. 15:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Szólj.
2014. márc. 30. 15:38
 2/7 anonim ***** válasza:

pár hét alatt olyan jóba lettetek,hogy rátok bízzák már a saját gyereküket is?

Itt valami nem stimmel...

Jobban belegondolva engem is zavarna ha párom lábát más nő fogdosná,de szerintem itt a párod kellene tegyen valamit tapintatosan, mert ha te nekiállsz a nőnek, könnyen hisztis libának tűnhetsz. Beszélj erről a pároddal.

2014. márc. 30. 15:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van, mondtam is a páromnak h nagyon zavar és azt is h neki kellene szólnia mert nekem ez kínos tényleg nem akarok hisztis libának tűnni, erre ő azt mondta h nem érdekli meg h lesz.rja,ő úgy gondolja ha engem zavar akkor én szóljak, sajnos ma is ezen vitatkoztunk :(
2014. márc. 30. 15:55
 4/7 anonim ***** válasza:

pedig tekintettel lehetne arra,hogy ez zavar téged...megérthetné.

Mond neki,hogy képzeljen bele a fordított esetbe,neki nem esne rosszul?

Legalább finoman elvehetné onnan a kezét.

2014. márc. 30. 16:23
 5/7 A kérdező kommentje:
Plussz amit még nem értek h miért csinálja ezt? Tetszik neki a párom vagy mi?
2014. márc. 30. 16:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Hajt a pasidra!

Ez csak vélemény, de tapasztalatból beszélve, szerintem vagy már megcsal vagy hamarosan meg fog!

Bocsi, de én is átmentem már ezen!

Nézz magad köré, hogy minden oké e a kapcsolatotokban, és hogy

a szexuális életetek rendben van e, nem másért, csak lehet, hogy még most megelőzhetnél eg két olyan dolgot amire majd később azt fogod mondani hogy bárcsak tudtam volna hogy ez volt a baj....

2014. ápr. 14. 20:08
 7/7 anonim válasza:

Mindenképpen szóljál, hogy ez nem mehet tovább.

Le akarja nyúlni a pasidat.:(

2014. ápr. 14. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!