Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit reagáljak erre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit reagáljak erre?

Figyelt kérdés

Nemtudom hogy jó kategóriába írtam-e a kérdésem de nem különösebben érdekel, csak válaszoljatok :)

Van egy fiú haverom akivel hetek óta nem is beszéltem. Ő se keresett meg én se őt... Erre ma írt hogy: "te csókolóztál xy-nal??" Na már most ez a XY srác hát eléggé rosszfiú. De nekem bejön a stílusa, jóban vagyunk. Viszont tudom ez ennyiben marad, nem lesz köztünk több, de nem zavar túlságosan. Jó volt, egy buliba történt, kicsit ittunk mindketten és bátrabbak voltunk, jól éreztük magunkat, kész el van felejtve :).

Nem bánom hogy megtörtént ez a csók mert jó volt és élveztem és ez számít.

Ez a xy srác egy kicsit pletykás is és azóta már több haverjának elmondta hogy csókolózott velem. Ez se zavar különösebben, mert a buliba is láttak páran, nem fogom titkolni, nem nagy ügy.

Viszont ennek haveromnak is elmondta, aki azt mondta nekem hogy csalódott bennem, mert "miért pont vele, ő egy rosszgyerek..."

És ezt most nem értem. Neki nem mindegy hogy én kivel mikor hogyan élem az életem? Egyáltalán miért zavarja hogy megtörtént egy ártatlan csók azzal a sráccal? Mit reagáljak neki?

2014. febr. 21. 22:11
 1/2 anonim ***** válasza:
többre tartott
2014. febr. 21. 22:15
 2/2 A kérdező kommentje:

1. 1 csók nem akkora bűn

2. neki is vannak hibás döntések az életében amit jobb lett volna ha nem tesz meg mégse ítélkeztem felette utólag hogy mekkora hülye. pedig nálam jóval nagyobbat is vétkezett.

3. mi több, mindenki elkövet néha kisebb nagyobb hibákat

2014. febr. 21. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!