Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek írogat egy srác, erre hogy reagáljak? (lent)
Egy srác teljesen szerelmes a barátnőmbe és írogat neki, hogy milyen szerencsés vagyok én, hogy a engem szeret stb. A barátnőm felvilágosította, hogy nincs esélye a srácnak de mégis írogat neki ilyesmiket.
Jogos az, hogy idegesít ez? Nem tudom miért nem rázza le magáról a srácot a barátnőm.
Nem kell agresszívan (elsőre) a srácot letámadni. Tudasd vele határozottan, hogy nem teszik ez Neked amiket művel a nőddel és ha így folytatja nem fogod annyiban hagyni. Felejtse el, hogy ebben mesterkedik. Mivel (még) a Te barátnőd ezért téged illet a terep.
Személyesen lenne jó a sráccal közölni, nem neten. És legközelebb már ne beszélgess vele, hanem ököl.
5 a barátnőd megbizásból irogattatja magának ezeket a dolgokat, hogy téged féltékennyé tegyen. Teljesen egyértelmű. Ugyanis egyetlen pasi sem irogat egy nőnek ilyet. Senki, még az sem akiben csak minimális tartás is van.
Szóval a helyedben a nőt kapnám el, és kérdezném meg tőle: neki hogy esne ugyan ez a játék.
Tessék egy kis bátorítás: :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!