Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, az mit jelent, ha barátnőmnek tetszik egy másik srác is rajtam kívül?
Hát attól függ hogyan tetszik neki ha pl úgy mint egy híresség a tv-ben az nem para. Ha másképpen akkor viszont bajban vagy. Valószínűleg nem kap meg valamit a kapcsolatotokban vagy ellaposodott.
23/F
Jó lenne ha tudnád hogy milyen szintű érzéseket táplál a srác iránt pontosan. Én úgy vagyok vele ha szeretem a barátnőmet márpedig szeretem akkor nem tetszik más lány és nem is vágyódom utána. Értelmes srácnak tűnsz. Szerintem üljetek le megbeszélni a dolgokat mert később sokkal fájdalmasabb lesz a dolog.
23/F
Köszönöm a választ :)
Semmi érzelmet nem táplál iránta, mert rákérdeztem.
Na az jó. De ettől még nincs minden rendben szerintem. Kicsit legyél nagyobb figyelemmel rá mostanában. Egy nőt nem elég megszerezni újra és újra meg kell hódítani nem csak fél év után hanem éveken át és akkor biztos vagyok benne hogy nem lesz mitől tartanod.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!