Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha annyi sms-t írtam neki, hogy a válasza, majd később írok, most psszt, mit reagáljak erre?
szerintem nem sértő azért
nem ér rá és majd később ír
erre nem kell reagálnod semmit, majd ír
de ha tényleg zavar téged a "psszt", mond meg és legközelebb nem ír ilyet
egyáltalán nem gondolok rosszra abból, hogy nem ír. most én nem is akartam írni amíg ő nem, voltaképp csak arról volt szó, hogy kérdezett valamit, mit csinálok én meg túl részletes hosszú beszámolót tartottam és nem is egy üziben. és erre írta.
szóval megnyugodott tudja mit csinálok, hol vagyok stb, jelezte hogy nem kell tovább írni.
csak nem tudom ezt a "psszt" hova tenni.kedveskedésnek szánta volna..mondjuk írta, hogy "hiányzom neki, pont és pssszt"
nem semmi.
Szerintem sem sértő, még jobb mint a "Kuss".
Vannak olyan helyzetek, amikor kikapcsolni sem tudja a telefonját, de zavaró a rezgés.
szerintem csak arra értette, hogy ne magyarázkodjak már neki annyit, mert sok. és nem várja el.ezért nem ír.
lehetne csak a "psszt"-ről beszélni? szóval lehet kicsit pimasz. ami annyiban igaz is, hogy igen, szokott az lenni.
szóval marad a kérdés. hogy reagáljam le. nem írok semmit. szóval elsiklok felette? szóval nekem be lehet szólni és ennyi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!