Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez? Többi lent!
Másfél éves kapcsolatom van.
Sok mindenbe ki álltam a barátom mellett , de mostanában nem érzem azt a vágyat szerelmes mint anno!
Sok szemétséget meg tett velem! Pl nem mehetek iskola melo stb...
neki mindent szabad nekem semmit!Nekem barátaim nem lehet...Nem is tudja hogy van 1 barát pajtim...
És van 1 fiú barátom 7éve ismerjük egymást...réggen csapta a szellet , de nem lett semmise mert komolytalanak tartotam!De nagyon jó baráti viszonyunk van!
Most meg ott vagyok, hogy mért nem vele jöttem össze, mért a párommal, aki mellett nélkülöznöm kell stb?
Igen...csak mikor az ember közli vele, hogy most nekem elegem volt.
Akkor jön és olyat tesz velem , amit senkinek nem kívánok.
Biztos szánalmas vagyok, mert nem akarok még1x miatta kórházba jutni , mert akárhova megyek megkeres:)
Flegmázok?
Te flegmázol hogy így irsz már rögtön:)
Szánalmas , ember ki ír valamit és oltják!
Ezt te kapcsolatnak hívod? Az első pofon után ott kellett volna hagynod, és nem visszamenni hozzá, akármi is van. Amellett gondolom vannak szüleid, meg ott a rendőrség is, miért nem jelentetted fel, ha úgy megvert, hogy kórházba kerültél miatta? Ha megver, látleletet kérsz az orvostól, aztán feljelented. Ha megint megver, börtönbe is küldheted.
A te életed, ha hagyod magad, mindig verni fog és soha nem szabadulsz meg tőle. Muszáj kiállnod magadért, és minden kapcsolatot megszakítani vele, mert másképp sosem lesz vége. A probléma az, hogy ismerek én is hozzád hasonló lányt, akit időnként megver a palija, akkor elhagyja, de aztán 2 hét múlva visszamegy hozzá, kefélnek, majd összekapnak egy "kávén", a pasi jól megveri, elmegy valakihez a csaj sírni (hozzám), aztán 2 hét múlva már megint dug vele, és ezt csinálja már egy éve. így egy kicsit nehéz kilépni egy rossz kapcsolatból, ha mindig visszamész hozzá. Szerintem ennyit nem ér egy jó dugás sem. A nyelvtanórákra meg tényleg nagy szükséged lenne, ha nem tanulsz meg végre írni, minden komolyabb helyen kiröhögnek majd. Te életed, rajtad áll csak mit kezdel vele.
Az írással , alapvetően semmi bajom.
De Én nem tudom miért (telefonról vagyok) , olyan hibásan írok hogy gáz! Én ezt be is ismerem , hogy oda kellene figyelnem jobban.
De pl gépről , vagy ha kézzel írok akkor jó ha 30 mondatba kb 1-2 hiba...Nem tudom miért, telefonról nem tudok figyelni
Nem a sex véget vagyok vele
Hanem az , hogy emlékeztet a múlt a szép és a jó... És mikor megver megpofoz , következő napokra jön rózsával stb.
Sajnos csak magamra számíthatok , csak ő van nekem
Családommal már egy ideje nem olyan a viszonyom amilyennek kell lennie.
Talán ezért is nehéz.
Ez nem kifogás , csak tény hogy nagyon nehéz.
És a lány kiről beszélsz, még annyira se lássa be a helyzetet mint én, hogy tudom ez így nem jó?
Egyáltalán én azt nem értem, egy férfi mért tesz ilyet...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!