Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom beleboxolt a hasamba?
Tegnap kicsit pálinkáztunk párommal és egyszer csak beleütött a hasamba ököllel. Nem fájt, nem erőből csinálta, de akkor is nekem nagyon furcsán esett, érzelmileg is. Ilyet sose csinált. Megkérdeztem miért csinálta, azt mondta, hogy nem tudja.
Én meg azóta nem tudod ezt híva tenni. Ez már a fizikális erőszak lenne? Kellene aggódnom magam miatt?

Hacsak nem vagy férfi, aki Thai box, karate, vagy egyéb küzdősportot űzöl, bár ha engem hasbaverne egy nő is csak röhögnék egy jót, ha nem akkora, mint egy náci börtönőrasszony.
Bizonyos értelmi szint alatt szerepel életvitelszerűen ez a verekedős gizdákodás.
Nekem valahogy pasasként sose jutott ez eszembe, pláne nem a barátnőmmel.

Ez tipikusan az a vízválasztó pont, amikor
- ha ezért szakítasz, akkor megkapod hogy de hülye vagy, csak viccelt, nem is akart bántani, nem kell belelátni a rosszat mindenbe
- ha nem szakítasz, és később is hozza ezt a viselkedést (vagy még rosszabbat) akkor megkapod hogy de hülye vagy, miért nem léptél le már elsőre, meg is érdemelsz mindent ami veled történik, összeilletek, bla bla.
A helyedben hallgatnék a megérzésemre, és elhagynám.

Kicsit ez nekem túljátszásnak tűnik...
Nerked nem ez a valódi gondod, esetleg ha leírnád, valóban is a probléma...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!