Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom beleboxolt a hasamba?

Figyelt kérdés

Tegnap kicsit pálinkáztunk párommal és egyszer csak beleütött a hasamba ököllel. Nem fájt, nem erőből csinálta, de akkor is nekem nagyon furcsán esett, érzelmileg is. Ilyet sose csinált. Megkérdeztem miért csinálta, azt mondta, hogy nem tudja.

Én meg azóta nem tudod ezt híva tenni. Ez már a fizikális erőszak lenne? Kellene aggódnom magam miatt?

ma 08:32
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Utána még az öklét is mutogatta nekem, hogy nézd mekkora és milyen erős. Igen nem kicsit besz@rtam tőle.

ma 10:52
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Aha... nincs kérdés. Lépj le, amíg még lehet. És igen, hadd mondják, hogy jaj de hát ezért szakítani, veled viccelni se lehet... nem. Jobb előbb, mint amikor már össze is vert.
ma 10:59
 13/19 anonim ***** válasza:
51%

11.

Mond neki, hogy "Te Gazsi! Én nem az öcsíd vagyok, vegyímá visszá hékám!"

ma 11:03
 14/19 anonim ***** válasza:
71%

Valami itt nem kerek...

Megértem, hogy megijedtél, de itt van más is, ami korábbról maradt benned, mint tüske.

Ezt miért nem írod le, mert lehet, épp ez a kulcs.

A most ténylegesen feltett kérdés elég relatív megítélés alá esik.

ma 11:06
 15/19 A kérdező kommentje:

Igen teljesen igazad van. Nagyon jó meglátásod van, de ide nem szeretném leírni.

ma 11:16
 16/19 anonim ***** válasza:
44%
Én is szoktam ütni a barátnőmet. De csak vállba meg hasonló helyekre. Szoktunk verekedni is, mintha testvérek lennénk.
ma 11:26
 17/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha valóban így van, akkor ha gondolod, írd meg üziben!

Felszínesen megfogalmazott kérdés kapcsán, amiből a lényeg kimarad, nagyon nehéz megalapozott véleményt formálni.

ma 11:28
 18/19 anonim ***** válasza:
62%
Szóval a lényeget nem írtad le, de így vársz hasznos válaszokat...
ma 11:33
 19/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm, írtam

ma 11:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!