Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez? Többi lent!
Másfél éves kapcsolatom van.
Sok mindenbe ki álltam a barátom mellett , de mostanában nem érzem azt a vágyat szerelmes mint anno!
Sok szemétséget meg tett velem! Pl nem mehetek iskola melo stb...
neki mindent szabad nekem semmit!Nekem barátaim nem lehet...Nem is tudja hogy van 1 barát pajtim...
És van 1 fiú barátom 7éve ismerjük egymást...réggen csapta a szellet , de nem lett semmise mert komolytalanak tartotam!De nagyon jó baráti viszonyunk van!
Most meg ott vagyok, hogy mért nem vele jöttem össze, mért a párommal, aki mellett nélkülöznöm kell stb?
és erre a fiúra egyre többet gondolok!
Szakitsam meg a barátságot?
1. Egy hülye idióta csaj vagy hogy még mindig ezzel a pasival vagy együtt.
2. attól függetlenül h van e másik fiú , szakíts. aztán majd kiderül.
Érdemes megbeszélned a problémáid a barátoddal, mondd el neki hogy mi zavar téged. Ha megtud változni, és képes vagy szeretni, ne szakíts vele.
Ha viszont nem változik, és úgy érzed nem megy, hagy ott, de semmiképpen ne csald meg, az nem fair.
nem akarom megcsalni
De pl annyira terorba és retegésbe kezd tartani hogy félek
És pl olyan nyuszi hogy nekem kell elintéznem hogy szülei befogadjanak
mert ő már nem áll ki mellettem :S
És akkor jön a dumával, ha elhagyom meg ver stb...
xyience
olyan paraszt vagy, hogy IQ-ud béka segge alatt :)))) :*
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!