Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, aki a partnerét, házas/élettársát annak testvérével csalta meg?
A páromat a volt barátnője a párom bátyjával csalta meg. A báty persze elmondta, és ott lett vége a kapcsolatnak.
L/22
nem. és ebből kifolyólag nem is okozott gondot.de én nem tartom fair dolognak, és maga a kérdés feltétel is sok sok újabb kérdést vet fel számomra a kérdezővel szemben...
X/L
hát velem sajna megtörtént....
na de azért ez kicsit bonyolultabb volt.
Szóval volt egy pasim..nem voltunk meg valami jól,nem tudtam elhagyni mert mindig visszajött kérés nélkül.Pióca volt a javából.Végül kinyögte hogy egyet nem tudna megbocsátani ha megtudná hogy megcsaltam.Hát nekem nem volt más választásom pedig Istenemre hányingerem volt magamtól......elmentem buliba összeszedtem valakit találomra még az is le lett fotózva hogy csókolózunk....és persze felkerült a netre...és kiderült hogy az a fiú akivel én együtt voltam buliba a pasim testvére.Hát necces volt a téma viszont egy az egyben megszabadultam tőle.
Még nem, de sokat fantáziáltam az akkori 19 éves párom 16 éves öccséről, mikor 15 éves voltam :D de nem lett semmi belőle :(
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!